12. října 2010 • 18:13

SMS aukce o boxerské rukavice Mika Tysona

Autor: Sport
Vstoupit do diskuse
0

Boxerská rukavice MikaTysona za pouhou 1 Kč? Jedině v SMS aukci deníku Sport. Záleží jen na vás. Nabídněte cenu, která bude nejnižší a současně jedinečná! Jaká je vaše nabídka?



Aukce začíná 14.10. (0.00 hod.) a končí 18.10. (12.00 hod.)

Co je SMS aukce deníku Sport?

Do aukce v deníku Sport je vložen předmět dražený předmět – podepsané boxerské rukavice Mika Tysona.

Čtenáři se mohou zúčastnit aukce prostřednictvím SMS s přidanou hodnotou (PR SMS) a zasílat různé finanční nabídky za předmět.

Princip aukce je založen na nejnižší jedinečné (unikátní) nabídce.

Účastníci jsou v průběhu aukce informováni o vývoji cenových nabídek a mohou bezprostředně hrát dál a zvýšit si tak šanci na výhru.

Právo vydražit předmět získává ten, kdo nabídne jedinečnou (jedinou nabídku této výše) a zároveň nejnižší cenovou nabídku ze všech. Nabídka kupní ceny je možná pouze v celých korunách. Záporné cenové nabídky nebudou akceptovány.

Pokud by v době ukončení aukce neexistovala žádná jedinečná nabídka vyhrává ten, kdo poslal nejnižší nabídku zároveň s nejnižším počtem konkurenčních nabídek jako první.

Aukce začíná 13.10. (0.00 hod.) a končí 18.10. (12.00 hod.)

Tvar SMS pro zasílání nabídek:
AUKCEmezeraČÁSTKA na číslo 9079909
Např. tvar SMS: AUKCE 47


Cena SMS je 9 Kč vč. DPH. Vyhlašuje a provozuje RINGIER ČR, a.s. www.platmobilem.cz
Informační linka 245001115 v pracovní dny 8 - 17 hodin. Kontaktní email: mobil@ringier.cz


Úplná pravidla

1. Předmět veřejného příslibu

Vydavatelství RINGIER vyhlašuje veřejný příslib, že čtenáři, který splní podmínky příslibu, prodá za jím nabídnutou jedinečnou nejnižší cenu Předmět aukce.

2. Postup při plnění podmínek

V zájmu řádného plnění podmínek příslibu je potřeba informovat účastníky aukce o průběhu jejich nabídek a to prostřednictvím SMS z čísla, na kterém aukce probíhá a na číslo, ze kterého účastníci zasílají své nabídky. Účastníci berou na vědomí a dávají souhlas se zasláním informativních SMS až do ukončení doby jednotlivých aukcí. Účastníci mohou činit neomezený počet nabídek.

3. Splnění podmínek příslibu


Účastník, který splní podmínky příslibu, je ten, který zaslal v průběhu aukce nejnižší jedinečnou nabídku kupní ceny nabízeného předmětu.
Pakliže do konce stanové aukční doby nebude nabídnuta účastníky aukce žádná nejnižší jedinečná nabídka, pak plní podmínky veřejného příslibu ten účastník, který zaslal jako první nejnižší nabídku, která byla učiněna nejmenším počtem účastníků, tzn. že se jedná o nejméněkrát učiněnou nejnižší nabídku.

4. Podmínky účasti

Na plnění podmínek veřejného příslibu se může účastnit a nabídky posílat pouze osoba starší 18 let a plně způsobilá k právním úkonům a zároveň nesmí být zaměstnancem společnosti RINGIER a.s. či jeho rodinným příslušníkem.

Každý účastník může v průběhu 12 měsíců vydražit předmět aukce maximálně čtyřikrát.

V případě, že se účastník, který již čtyřikrát vydražil předmět aukce, zúčastní prostřednictvím zasílání SMS dalších aukcí v průběhu 12 měsíců od svého prvního vydražení předmětu aukce, nemá nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v tomto období.

Účastník má nárok na odprodej čtvrtého vydraženého předmětu aukce, když podepíše prohlášení, že si je vědom, že se již nemůže aukce pro období dalších 12 měsíců od prvního vydražení předmětu aukce zúčastnit a nemá nárok na vrácení nákladů na SMS zaslaných v tomto období.

Vydražit předmět aukce je možné prostřednictvím jednoho telefonního čísla maximálně čtyřikrát v průběhu 12 měsíců.

V případě, že je prostřednictvím jedno telefonního čísla předmět aukce v průběhu 12 měsíců čtyřikrát vydražen, nárok na odprodej předmětu aukce vzniká osobě, která prokáže držbu SIM karty náležící k telefonnímu číslu, z kterého byl předmět aukce vydražen a zároveň podepíše prohlášení, že si je vědoma, že se již prostřednictvím této SIM karty nemůže zúčastnit dalších aukcí pro období 12 měsíců, od kdy byl touto SIM kartou vydražen první předmět aukce. A v případě, že v tomto období odešle z této SIM karty SMS na telefonní číslo aukce, nemá nárok na vrácení nákladu na SMS zaslaných v tomto období.

5. Dodání zboží

Osoba, která splní podmínky příslibu, má právo na koupi nabízeného zboží za cenu rovnající se učiněné nabídce. Kupujícímu bude ihned po ukončení stanovené doby zaslána SMS s informací, že splnil podmínky příslibu a že získal právo na koupi nabízeného zboží.

Do 2 pracovních dnů po odeslání SMS s informací kupujícímu, že splnil podmínky příslibu a že získal právo na koupi nabízeného zboží, je vyhlašovatel povinen kupujícího kontaktovat na telefonním čísle, ze kterého byla odeslána vítězná nabídka.

Kupující je povinen sdělit vyhlašovateli údaje potřebné pro dodání zboží kupujícímu, tedy zejména své jméno, příjmení a adresu a nabídnutou cenu na základě sdělených údajů zaplatit. Způsob a místo převzetí bude kupujícímu sděleno po uhrazení nabídnuté částky vyhlašovateli.

Pokud kupující nesplní výše uvedenou povinnost a nesdělí vyhlašovateli v uvedené lhůtě potřebné údaje, pak se má za to, že kupující se vzdává svého práva; v tomto případě se kupujícím stanoví ta osoba, jejíž nabídka bude nejblíže nejnižší a jedinečná; tento postup se použije až do okamžiku sdělení potřebných údajů kupujícím. Pro další postup platí výše uvedené.

Společnost RINGIER ČR a.s. učiní za dost povinnosti kontaktovat kupujícího, pokud ho ve shora uvedeném období alespoň 3 x kontaktuje na jím na jím uvedeném telefonním čísle.

6. Další podmínky

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo předem ukončit dobu stanovenou pro zasílání nabídek.

V tomto případě získává právo na odkoupení nabízeného zboží za nabídnutou cenu osoba, která splní podmínky příslibu do tohoto okamžiku.
Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností RINGIER ČR a.s. Do aukce budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující nabídku ve správném formátu, které došly nejpozději do uzávěrky.

Do aukce nebudou zařazeny nabídky obsahující zápornou částku. Do aukce nebudou zařazeny SMS nabídky odeslané prostřednictvím internetových SMS portálů.

Účastí v aukci dávají účastníci souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v aukci a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti RINGIER ČR a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník aukce je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat.

Účastník aukce má právo na přístup ke svým osobním údajům.V případě potřeby si organizátor vyhrazuje právo posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu aukce.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud