16. listopadu 2010 • 15:30

Haye těsně před K.O. řekl Harrisonovi: Teď!

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Boxerský skandál okolo možného zmanipulování zápasu o mistrovský titul organizace WBA mezi Davidem Hayem a Audleyho Harrisona nabývá obřích rozměrů. Haye nejdříve mimoděk prozradil (a pak popíral), že si vsadil na to, že soupeř půjde k zemi ve třetím kole, teď se však objevilo video, podle kterého by to mohlo být všechno ještě úplně jinak.



Na záběrech je zřetelně vidět, jak Haye těsně před tím, než Harrisona knockoutoval (samozřejmě ve třetím kole), svému soupeři něco říká. A to něco se jeví jako "teď"!

To by mohlo znamenat, že zmanipulovaný byl celý zápas a Haye byl se svým krajanem domluvený na jeho průběhu. "Zdá se, že Haye říká 'teď'," řekl deníku The Sun neslyšící Terry Ruano. Podle druhého osloveného experta na odezírání Johna Cassidyho by to mohlo být také "jdi k zemi".

Už tak naštvané fanoušky, které nudný duel vůbec neuspokojil, se teď snaží uklidňovat promotér Frank Maloney. "Jen se mu posmíval. Chtěl ho dorazit a řekl mu, že teď půjde k zemi," vysvětluje. Ale jestli to na zklamané příznivce boxu bude účinkovat, jisté rozhodně není...

Zápas trval pouhá tři kola, ve třetím poslal Haye soupeře k zemi
Zápas trval pouhá tři kola, ve třetím poslal Haye soupeře k zemi

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud