15. prosince 2017 • 17:13

El Clásico se blíží. Barcelona je v lepší pohodě než Real Madrid

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vrchol fotbalové sezony, El Clásico, se blíží. Jaké je rozpoložení rivalů? Barcelona španělskou La Ligu suverénně vede a na Real má luxusní náskok osmi bodů. Určitě se neztenčí, protože kvůli účasti na MS klubů odkládá Real svůj víkendový zápas 15. kola na hřišti Leganes. Výhra v El Clásiku by Barcelonu výrazně přiblížila k titulu. Tradiční zápas se hraje v sobotu 23. prosince a sledovat ho můžete exkluzivně na DIGI TV.



Barcelona jede, od začátku sezony jen třikrát remizovala a na druhou Valencii má pětibodový náskok. Nastřílela nejvíce gólů, Lionel Messi vede se 14 góly tabulku střelců, Cristiano Ronaldo se trefil jen čtyřikrát. Ronalda může těšit jen to, že popáté získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu planety, čímž svého soka z Barcelony dorovnal. Šance na obhajobu titulu pro Real se ale začíná vzdalovat.

Španělská média dokonce spekulují, že vztahy mezi největší hvězdou a vedením klubu jsou napjaté. Jasně, ve Španělsku je fotbal náboženstvím a fanoušci lační po zákulisních zprávách. Přesto mediální spekulace o tom, že Ronaldo odmítá s klubem jednat o prodloužení kontraktu, a dokonce po klubu požaduje snížení astronomické výstupní klauzule ve výši jedné miliardy eur nelze brát úplně na lehkou váhu.

Co chystá na El Clásico DIGI TV

Minimálně na El Clásico ale budou všechny spory zapomenuty. Zápas má mimořádnou prestiž, rivalita mezi týmy je obrovská. Když připočteme, že Real hraje o naději na stažení ztráty na soka a záchranu sezony, bude mít duel obrovský náboj. A s DIGI TV, která jej 23. prosince odvysílá od 13 hodin na kanálu DIGI Sport 3, můžete být u toho.

Zápas DIGI TV již tradičně pojímá ve velkém stylu. Půl hodiny před výkopem začne předzápasové studio s Michalem Hrdličkou. V jeho rámci budou mimo jiné vylosováni dva výherci soutěže La Liga Experience. Oba získají zájezd pro dva na lednový duel mezi Realem Sociedad a Barcelonou s bohatým doprovodným programem.

Vyhraj zájezd na zápas Barcelony! Odpověz na otázky a leť >>

Zápas La Ligy naživo? Vyplňte kvíz a leťte na fotbal do Španělska
Video se připravuje ...

Samotným El Clásikem provedou fanoušky zkušení komentátoři Marek Skáčik a Tomáš Bahník. Přímo v Madridu bude redaktor Tomáš Hallon, který divákům zprostředkuje pozápasové ohlasy. Před dalším odpoledním utkáním mezi Valencií a Villarrealem vyplní prostor na obrazovkách magazín Momenty El Clásika.

DIGI TV také fanouškům připraví lahůdku v podobě tradičního alternativního komentáře El Clásika na druhé zvukové stopě. Tentokrát se ho ujme zdánlivě nesourodá dvojice Jakub Kohák – Iva Pazderková. Spolu ale tvoří tito dlouholetí přátelé sehraný pár a fanoušci se mají na co těšit. „S Ivou to bude něco jiného. Bude to El Clásico v mužsko-ženském stylu!“ říká Jakub Kohák.

Ochutnávky toho, na co se těšit se fanoušci dočkají příští týden v tradiční Talk show Česká ulička Michala Hrdličky, kde moderátor oba vyzpovídá.

To hlavní ale vypukne den před začátkem Vánoc, v sobotu 23. prosince od 13 hodin na vyprodaném stadionu Santiago Bernabéu v Madridu. Vychutnejte si šlágr španělské La Ligy u obrazovek DIGI TV! Jak je na tom Barcelona týden před El Clásikem, můžete sledovat v neděli od 20:40 na kanále DIGI Sport 3, kdy na domácím hřišti přivítá aktuálně 17. klub La Ligy Deportivo La Coruňa.

Vánoční El Clásico budou na stanici Digi Sport komentovat herci Jakub Kohák a Iv a PazderkováFoto Digi TV

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud