21. listopadu 2018 • 00:00

Plnovous, strniště nebo hladce oholená tvář? Který trendy střih vousů zvolíte vy?

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hezky upravené vousy dokáží udělat se vzhledem muže divy, mnohdy umí i poodhalit charakter jedince. Ačkoliv je vousatá tvář mezi muži i ženami stále populárnější, oblibu získává také hladce oholený obličej. S vousy můžete experimentovat. Víte, jaké střihy vousů teď frčí?



Správně zvolený typ sestřihu umí zvýraznit vaši osobnost. Muži si za poslední dobu oblíbili nejen charismatické plnovousy, ale také oholenou tvář, která je často praktičtější. Pokud si nejste jisti, jaký druh zvolit, nechte si poradit, pak už můžete nechat úpravu a péči čistě ve vaší režii. Stačí mít to správné náčiní. Součástí sady na péči o vousy by měl být nejen kvalitní holicí strojek či zastřihovač, ale také kosmetické produkty.

Braun Series 9 disponuje i přesným zastřihovačem pro vytvoření ležerního strniště. Braun Series 9 disponuje i přesným zastřihovačem pro vytvoření ležerního strniště.Foto Procter Gamble - Rakona

Trendy plnovous pro kavárenské elegány

Nechat si narůst skutečně hustý a dokonalý plnovous chce čas i trpělivost. Pokud se o něj pravidelně staráte, ze zanedbaného vzhledu rázem vznikne elegantní a trendy prvek, který bude dominovat vašemu obličeji. Při pěstování a formování plnovousu je však velmi důležité věnovat mu potřebnou péči, která by měla být pravidelná a hlavně pečlivá. Upravený tvar a forma dá sice poměrně dost práce, výsledek však stojí za to.

Hladce oholená klasika

Obličej zcela bez vousů je nejnovějším trendem v péči o mužský vzhled. Základem pro kvalitní, pohodlné a efektivní oholení je kvalitní holicí strojek. My jsme vyzkoušeli přístroj Braun Series 5. Vousů zbavuje rychle a jeho výhodou je jemnost k pokožce, kterou zanechá vláčnou a bez podráždění. S flexibilní osmi směrnou hlavicí, která zajistí maximální kontakt s pokožkou, se dostanete i na ta těžce dostupná místa.

Sexy strniště do kanceláře

Kdysi dávno bylo strniště mužskou noční můrou, dnes roste jeho obliba. Dobře upravené několikadenní strniště dodá notnou dávku mužnosti, zejména u těch, jejichž tvář vypadá příliš mladě či dětsky. Myslete zejména na správnou délku. Příliš dlouhé strniště působí neupraveně, velmi krátké je projevem lenosti. Rovnoměrně pokryté tváře spíše kratšími vousy jsou ideální zejména pro business prostředí. Délku vousů můžete korigovat pomocí zastřihovače, který lze pořídit zvlášť, nebo jako součást lepších holicích strojků. Přesný zastřihovač najdete například u strojku Braun Series 9, se kterým docílíte hladkého oholení, ale díky nástavcům se postará o vaše kotlety, plnovous i strniště. Navíc disponuje technologií SyncroSonic™, která snímá hustotu vousů, díky čemuž přizpůsobuje výkon aktuálnímu porostu.

Braun Series 5 je vhodný pro citlivou pokožku Braun Series 5 je vhodný pro citlivou pokožkuFoto Procter Gamble - Rakona

Bradka nebo knírek

Bradka rozhodně není pro všechny typy obličejů, ale třeba je tento vzhled pro vás to pravé ořechové. Pěkně upravená bradka ve spojení se zastřiženým knírem bude působit zajímavě. Stejně jako výraznější knírek s plnovousem.

Ať už zvolíte jakýkoli styl, správná péče je základ. Plnovous je třeba zastřihávat, strniště zkracovat a bradku či knírek tvarovat. Preferujete-li dohladka oholenou tvář, stačí používat účinný holicí strojek, díky kterému ušetříte drahocenný čas.

 

Články odjinud


Články odjinud