4. ledna 2009 • 13:01

Matthäus si vzal studentku

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový rok v Las Vegas: 16 stupňů, zářivě modré nebe - a který pár tam v 15 hodin stojí na terase slavného hotelu Bellagio, aby si řekl své ano? Bývalý slavný německý fotbalista Lothar Matthäus a studentka Liliana. A věkový rozdíl? 26 let.



"Ano, je to pravda. Vzali jsme se. Chěli jsme znamení naší lásky. Všichni by měli vidět, že patříme k sobě," potvrdil listu Bild sám slavný sedmačtyřicetiletý fotbalista. Věří, že po třech nevydařených manželstvích našel tu pravou. Jeho nastávající je totiž už jeho čtvrtou manželkou.

Pár se poznal předloni na tradiční pivní slavnosti Oktoberfest v Mnichově a v listopadu ji Matthäus představil jako novou přítelkyni. V únoru ale k došlo k přerušení jejich společného štěstí a na čtyři týdny si dali od sebe pauzu. Poté ale nabraly události rychlý spád.

Liliana na jaře odmaturovala a přestěhovala se za Matthäusem do Izraele, kde bývalý obránce trénuje klub Maccabi Netanja. Jeho partnerka tam navštěvuje mediální studia a také pracuje jako modelka.

"Mám pocit, že ona je tou pravou. Je mi rovněž jedno a není pro mě důležité, co si o ní a o naší svatbě myslí moje exmanželky," nechal se slyšet spokojený mistr světa a držitel Zlatého míče z roku 1990.

Lothar Matthäus se svou novou ženou Lilianou
Lothar Matthäus se svou novou ženou Lilianou

Sedmadvacátého prosince odletěl pár do Las Vegas, o čemž byli informováni jen nejbližší příbuzní. Svatba se konala ve vyhlášeném hotelu Bellagio. "Tady Las Vegas jde všechno pěkně hladce. Nebylo to nijak kýčovité, ale naopak velmi romantické, když nám farář popřál hodně štěstí," uvedl Matthäus.

Ženich byl oblečen do leskle šedého obleku, nevěsta měla duhové šaty od Herve Leger. A první manželský polibek s Lilianou? Doprovázel ho gejzír z obří hotelové fontány.

Pár se poté oddával tanci do půl třetí ráno a po krátké svatební noci odletěl přes Chicago a Frankfurt zpět do Tel Avivu.

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud