6. února 2009 • 18:00

Tuhle kočku miluje jezdec Button!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Britský jezdec formule 1 Jenson Button (28) se na veřejnosti ukázal s novou přítelkyní. Po jeho boku se objevila svůdná dračice z Japonska - modelka Jessica Michibata (24).



Japonská modelka Jessica své křivky několikrát ukázala na obálkách časopisů. Osmadvacetiletý "playboy" formule 1 podlehl svůdné krásce velmi rychle.

"Jsem až po uši zamilovaný," nechal se slyšet populární jezdec Jenson Button. Se svou novou přítelkyní byl nedávno spatřen na romantické večeři v Londýně.

Japonská modelka to umí pořádně rozjet
Japonská modelka to umí pořádně rozjet


Exotická Japonka Jessica mluví plynule anglicky, její otec pochází z Argentiny. A nový vztah rozhodně nedrží v tajnosti. "Jsem obrovsky šťastná," napsala Jessica na svém facebooku po večeři s Jensonem.

Čtyřiadvacetiletá modelka na serveru také uveřejnila fotku, kde jí Button láskyplně objímá okolo ramen.

Kariéra jezdce stáje Honda, který skončil v šampionátu F1 v roce 2004 na třetím místě, pomalu upadá. Je dokonce možné, že se nepostaví na startovní rošt nové sezóny F1.

Jeho stáj Honda totiž nedávno ohlásila, že se kvůli probíhající finanční krizi nezúčastní příštího ročníku. Pomůže Buttonovi do nové stáje krásná Japonka?

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud