8. března 2009 • 15:58

Golf: Kočičky vs. metráček

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Jablonec - Karviná 3:2. Obrat v závěru, rozhodl Náprstek
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Sexy postavičky oblečené ve vypnutých tričkách, minisukních a károvaných podkolenkách, oproti tomu figura metráčka nasoukaná ve fádním kostýmu. I takový je svět ženského golfu.



Kdo myslíte, že by dostal míček dříve do jamky – modelky, nebo cvalík? Malá nápověda. Zatímco v prvním případě byla řeč o vyfi knutých partnerkách profesionálů, které v týdnu nešikovně mávaly holemi na charitativním turnaji, v druhém o dámské legendě tohoto sportu Lauře Davies (45).

Jéé - já ho odpálila!
Jéé - já ho odpálila!

Ve hře na jamky by si tak tahle Angličanka se svými krásnými sokyněmi hravě poradila. Ano. Žena na první pohled vypadající jako neotesaný špalek vydělala na turnajích přes 250 milionů korun a dlouhá léta byla golfovou královnou.

Sama však říká: „Velikost čísel na bankovních kontech mi neimponuje.“ Pro ženský golf je důležitá jako Tiger Woods mezi muži. Když už jsme u mužů, má na ně pech. Táhne jí na padesát, a děti a vlastní rodina nikde. Zato má doma sbírku plyšových medvídků (stovky kousků) a v každém z osmnácti pokojů stojí jeden televizor.

Na nich nejraději sleduje zápasy fotbalového Liverpoolu. Miluje šipky, kulečník, karty a ruletu. Dříve vypila denně klidně dvacet lahví koly a hodovala na hamburgrech. Dalo by se říct, že má chlapskou duši v ženském těle.

Jedna z nejobjemnějších profi golfistek byla a je prostě svá. „Nikdy si nehrála s panenkami,“ prohlásila její maminka Rita, se kterou dodnes žije.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud