21. března 2009 • 05:00

Madonnin nový miláček - Mastrangelo

Autor: Ahmed Chaibi
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italky ho zbožňují a italští homosexuálové ho milují. A tak není divu, že po něm sáhla i popová ikona Madonna. Víc než dvoumetrový volejbalový internacionál Luigi Mastrangelo by měl být součástí evropské části jejího letošního světového turné.



Na podiu by měl ukazovat svoje tělo. O to Madonně jde. Madonna o popularitu nouzi nemá, ale Mastrangelo a jeho účast na pódiu by prostě show dodala šťávu. V Itálii patří zarytý fanoušek fotbalového Juventusu Turín mezi uznávané a obdivované sportovní hvězdy.

Jako první se zprávou o tom, že Madonně se obr z italské ligy líbí, přišly zámořské servery věnující se drbům ze společnosti. Brzo se ukázalo, že nejde o žádný flirt, ale že Madonna má s krasavcem doslova umělecké plány.

Dále čtěte:
Federerova Mirka už se kulatí >>>

Divoška Ivanovičová miluje thrillery >>>
Kdo ji má NEJ? TOP 10 nejžhavějších partnerek fotbalistů >>>

„Idol Itálie Mastrangelo by měl být součástí show,“ hlásí americký Vip Gossip. „Madonna chce, aby s ní byl na jevišti během sadomasochistických scén.“ Turné Sweet and Sticky Tour začíná 4. července v Anglii, pak se Madonna přes Paříž přesunuje do Itálie.

Hezčí než hvězdy fotbalu

A 14. července na milánském stadionu Giuseppe Meazzy by měly přijít první chvíle volejbalové hvězdy. „Je možné, že Madonna by ho „použila“ i při dalších koncertech v Evropě,“ napsal Vip Gossip. Záleží prý na chuti a časových plánech volejbalisty, který hraje Serii A za tým Stamplast Martina Franca.

„Ne, s nikým od Madonny jsem zatím nejednal,“ citují italské deníky a servery volejbalistu, kterého loni čtenáři a čtenářky renomovaného listu Tuttosport zvolili vítězem ankety o nejhezčího italského sportovce. Daleko za ním skončily ragbyové hvězdy nebo fotbalisti Francesco Totti či Luca Toni.

„Kdyby se Madonna ozvala, neváhám ani minutu,“ prohlásil prý Mastrangelo. „Být součástí jejího show, to je věc, která se prostě neodmítá,“ nechal se slyšet.

„Táta ze měl chtěl mít policistu, který každý měsíc nosí domů výplatu. Jenže pokračovat v rodinné tradici mě vůbec nelákalo,“ říká o sobě Mastrangelo. „Mým klukovským idolem byl obránce Antonio Cabrini, mistr světa z roku 1982 a hvězda Juventusu. Já se chtěl živit fotbalem.“

Centimetry vadily

Jenže v pubertě začal růst jako z vody a na fotbalovém hřišti se z něj stával nemotorný dlouhán. Ironií osudu jeho kamarád z mládežnických týmů Nicola Legrottaglie to dotáhl až do Juventusu, kde nyní hraje s Pavlem Nedvědem, a do squadry azzury.

Mastrangela si ještě jako juniora vyhlédl milánský velkoklub Gonzaga, jemuž stejně jako fotbalovému AC vládl Silvio Berlusconi. Z výtečného hráče se pak ale stal klubový cestovatel, nicméně místo v reprezentaci měl vždy jisté.

Hvězda světového formátu se z něj stala na ME v roce 1999, kdy zazářil ve finále proti Rusku. V dresu volejbalové squadry azzury se mistrem Evropy pak stal ještě dvakrát a shodou okolností v roce 2003 si zlato na krk věšel v ten samý večer, kdy jeho kamarád Legrottaglie dal svůj první gól v dresu Juventusu.

Z olympijských her si domů přivezl bronz (Sydney 2000) a stříbro (Atény 2004). S reprezentačním dresem se loučil loni v Pekingu při semifinálové prohře s Brazílií, kvůli zranění pak do prohraného zápasu o 3. místo už nezasáhl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud