16. dubna 2009 • 18:30

Pařili jako Ujfaluši a Fenin!

Autor: dp
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté jsou všichni stejní! Je jedno, jestli jsou to Brazilci, Angličané nebo Češi. Všichni si rádi užívají s krásnými dívkami a pijí alkohol! Po skandálu Ujfalušiho a spol. byli načapáni také borci z anglické ligy.



Říká se, že fotbalisté jsou namyšlení, arogantní a bohatí modelové. Ve fotbale se pár výjimek vyskytuje. Ale převážná většina toto „rčení“ stoprocentně naplňuje.

Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši by mohli vyprávět.

Po reprezentační ostudě, kdy nezvládli domácí zápas se Slováky (1:2), se prohrou nijak netrápili. Večer si naopak zpestřili pitkou s dalšími spoluhráči z nároďáku.

Fotografové blesk.cz je načapali, jak si radostně užívali s neznámými dívkami.

Jejich chování bossové fotbalu o pár dní později označili za nepřípustné a šestici hráčů z reprezentace vyhostili. Ujfaluši raději skončil sám o den dříve…

To, že jsou všichni fotbalisté stejní, dokazují fotografie anglického tisku. Stejně jako Češi rádi flámují i fotbalisté z Premier League!

316689:gallery:true:true

V nočních hodinách, kdy se měli regenerovat, kalili s půvabnými dívkami Jermaine Jenas, záložník Tottenhamu, a Nicklas Bendtner z Arsenalu!

Jenas byl na první fotce zachycen, jak na jeho stehnech sedí štíhlá slečna, a na druhé, jak zblízka poznává její jazyk.

Bendtner si zase odskočil do Dánska, aby se v Kodani v půl šesté ráno setkal s jinou dračicí. Nyní doufá, že si trenér Wenger nepřečte noviny. Protože až zjistí, že jeho ovečka ponocovala tři dny před zápasem, postihne ho trest.

Tak vidíte pánové Ujfaluši, Baroši, Fenine, Kováči, Svěrkoši a Matějovský. Nejste jedinými kaliči pod sluncem měsícem…

Fenin se v létě porval při pařbě v centru Prahy a šéfové Frankfurtu, kde hraje německou bundesligu, žádali vysvětlení. Teď půjde mladý útočník na kobereček zase.
Fenin se v létě porval při pařbě v centru Prahy a šéfové Frankfurtu, kde hraje německou bundesligu, žádali vysvětlení. Teď půjde mladý útočník na kobereček zase.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud