31. května 2009 • 12:50

Moje dcera se dusí, plakala Tysonova přítelkyně

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Životem slavného boxera Mika Tysona otřásla tragedie. Jeho čtyřletá dcerka Exodus v minulých dnech přišla o život při bizarní nehodě, když se doma nešťastně udusila lanem z posilovacího stroje. Úřady teď zveřejnily přepis telefonátu mezi Tysonovou přítelkyní a záchranáři.



"Moje dcera se dusí," pláče šokovaná matka do telefonu arizonským záchranářům. Ti se jí ptají, zda její dcera dýchá, na což mladá žena odpovídá: "Ne, myslím že ne. Má v puse spoustu krve." Operátorka nouzové linky jí následně radí, jak provádět resuscitaci.

Lékařská pomoc byla na místě velmi rychle a malá Exodus okamžitě putovala do nemocnice, kde byla připojena na přístroje. I přesto ale zanedlouho zemřela.

"Byla to hodná holčička, každého zdravila, rád jsem se na ni koukal když si hrála venku," řekl novinářům soused Abdul Kalik. "Všem nám bude chybět," dodal.

Smrt dcery je jen další příšernou kapitolou v boxerově životě. Tyson už stihnul strávit tři roky ve vězení za znásilnění, nechvalně známý je i jeho incident, při kterém ukousl soupeři v ringu ucho. Před dvěma lety byl opět zatčen, protože u něj policie při rutinní prohlídce našla kokain. V poslední době to ale vypadalo, že se jeho život otáčí k lepšímu.

Policie případ uzavřela jako tragickou nehodu. Sám boxer, který kvůli tragédii přerušil natáčení autobiografického dokumentu, má šest dalších dětí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud