25. června 2009 • 04:00

Šarapovová: Štěpánek je strašák!

Autor: Pavel Krejča
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obletovaná tenisová kráska Maria Šarapovová (22) se stala policistkou, tedy tou módní. Vybrala 10 nejlépe a nejhůře se oblékajících sportovních osobností. Vedle Tigera Woodse a Cristiana Ronalda fi guruje i český tenista Radek Štěpánek (31).



Podle ruské princezny však patří mezi nevkusné otrhance! Móda. To je jedno z hlavních témat Wimbledonu, londýnského grandslamu, který začal v pondělí.

Móda Radka Štěpánka se Marii Šarapovové příliš nelíbíFoto Archiv Blesk

Právě Šarapovová patřík největším fiflenám mezi tenistkami a nutno říct, že jí to většinou opravdu moc sluší. Na kurtu i mimo něj. V rozhovoru pro americkou televizi ESPN však nehodnotila výjimečně své kostýmky, ale pustila se do ostatních sportovních celebrit.

Její kritiku odskákal i přítel tenistky Nicole Vaidišové, který se rád obléká extravagantně, ale podle Šarapové je jeho styl až příliš kýčovitý.

„Radku, co to máš zase na sobě,“ říká si možná ruský »sexsymbol« posledních let, když potká českého borce v ulicích Londýna.

Maria Šarapovová
Maria Šarapovová

Štěpánek si však nemusí lámat hlavu. Vždyť ze světových ikon neobstály ani čerstvá posila fotbalového Realu Madrid Cristiano Ronaldo, plavec Michael Phelps, či bývalý basketbalista Charles Barkley.

Maria za to miluje vkus golfisty Tigera Woodse, fotbalisty Davida Beckhama, či basketbalisty LeBrona Jamese.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud