1. října 2009 • 08:00

Buffon: Deprese jsem měl kvůli hazardu

Autor: Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to venku! Italský fotbalový gólman Gianluigi Buffon (31), partner modelky Aleny Šeredové, prozradil jeden z důvodů, proč se v letech 2003 - 2004 léčil z depresí.



Fotbal na Facebooku

Byl závislý na hazardních hrách! Že by tohle přiznání přišlo právě včas jako varování pro kapitána Sparty Tomáše Řepku, který je v herně pečený vařený?

„Ano, chodil jsem k psychiatrovi. I když žijeme v době, kdy jsou v módě supermani, nestydím se to přiznat," uvedl Buffon ve své knize Numero 1.

ČTĚTE TAKÉ: Řepka rve miliony do automatů »

Brankář Juventusu Turín mluvil o krizovém období od konce roku 2003 do půlky roku 2004, tedy ještě předtím, než poznal Alenu Šeredovou.

Nespokojenost se svým osobním i fotbalovým životem prý zaháněl u hracích automatů a pokeru. V hazardních hrách utápěl statisícové částky.

Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon

Dnes už je vyléčený a šťastně zamilovaný, s Alenou čekají druhého potomka a na časy krize jen vzpomíná. A nemá problém o nich mluvit.

„I když jsem veřejná osoba, jsem normální člověk, jako každý jiný. Mám lepší i horší dny, které se snažím prožít sám nebo s rodinou. Ale ne vždy jsem byl v takovém stavu jako teď. Často jsem vyhledával lékařskou pomoc, protože jsem se cítil slabý a neuměl jsem si sám pomoct," řekl Buffon.

Tomáš Řepka, jemuž nedělá problém každé ráno pět dní v kuse zajít na hodinu do herny, svou hráčskou vášeň neřeší.

„Co je vám po tom. Já si můžu chodit do kasina každý den a prohrávat si tam klidně miliony," řekl Blesku.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud