27. listopadu 2009 • 04:59

Roman Bednář vyhodil snoubenku!

Autor: Ondřej Michálek, Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Roman Bednář (26) skoncoval se snoubenkou, která s ním byla v nejtěžších chvílích jeho života – během aféry s nákupem drog. Češka Deniz Askinova (26) s divokým útočníkem West Bromwich Albion strávila v Birminghamu jen něco málo přes rok.



Letos v květnu se do aféry zapletla také, kupovala totiž drogy od stejného dealera tři dny po svém milém… Roman Bednář si odseděl tříměsíční trest za to, že nakupoval drogy – konkrétně kokain a marihuanu za celkem 12 750 korun.

Zaplatil milionovou pokutu a od konce srpna zase hraje a ve druhé anglické lize vstřelil za osm zápasů tři góly, jeho WBA je na druhém postupovém místě. Zdálo by se, že po stupiditě, kterou provedl, zažívá idylický návrat.

„Protihráči na mě sice často křičí »Nazdar, dealere! «, ale já jsem šťastný, že zase hraju. Jsem snadný terč, ale s tím jsem počítal. Co mě nezabije, to mě posílí,“ řekl pro anglický Daily Mail.

Do českých novin mluvit nechce. Rozchod tak musela potvrdit jeho exsnoubenka. „Roman mě hodně zklamal. Více to nebudu rozvádět,“ řekla stručně Deniz Askinova.

Už se odstěhovala zpět do Prahy a Roman Bednář se prý vrátil k nespoutanému životnímu stylu – v Birminghamu často hostí kamarády. A v tom může být problém: Bednář totiž původně tvrdil, že drogy kupoval pro kamaráda, což nikdo nikdy nevyvrátil.

Jisté je, že on sám drogy nebral (prošel mnoha testy s negativním výsledkem) a jeho snoubenka podle všeho také ne. Takže, Romane, pozor na kamarády, kteří si rádi šňupnou něco, co ti málem zničilo kariéru!

Roman Bednář přistižen při nákupu drog.
Roman Bednář přistižen při nákupu drog.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud