3. prosince 2009 • 16:02

Woods zaplatil manželce, aby s ním zůstala!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odměna za nevěru? Tučná částka v amerických dolarech. Podle nejnovějších informací manželka Tigera Woodse vyinkasovala od svého partnera nespecifikovanou sedmimístnou částku jenom za to, aby se neodstěhovala!



Woods dělá vše pro to, aby svou rodinu udržel pohromadě. Chce se za každou cenu ospravedlnit a zoufale se snaží napravit věci, jež se v posledních téměř tří letech dopustil.

"Z celého srdce lituji všech chyb, které jsem napáchal," pronesl Woods. "Ignoroval jsem své vlastní hodnoty, což si moje rodina nezasloužila."

Nejlepší světový golfista svá slova potvrdil již prvními činy. Svou manželku udržel u sebe jen díky tomu, že jí slušně zaplatil!

Elin obdržela od Woodse sedmimístnou částkou, která ji přesvědčila, aby s Woodsem zůstala v luxusní vile v Orlandu na Floridě.

Na její žádost se musela zcela přepracovat i předmanželská smlouva. Podle staré měla po desetiletém manželství v případě rozvodu nárok na 20 milionů dolarů. Nyní může obdržet mnohem vyšší sumu.

Woods nebyl proti, ve všem vychází manželce vstříc. „Chci se polepšit,“ vysvětluje své kroky.

Ovšem nutno dodat, že zmíněná částka je pro něj zanedbatelná. Stále je totiž považován za jednoho z nejbohatších sportovců planety. Na svém kontě údajně má více než miliardu amerických dolarů.

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud