9. prosince 2009 • 13:45

Woodsova žena chce zpět domů: Koupila si vilu!

Autor: Blesk Pavel Skořepa, val
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už ho nemůže ani vidět! Po celé roky ji podváděl a tvářil se jako svatoušek. Elin Nordegren (29), manželka Tigera Woodse (33), zažívá největší zklamání ve svém životě. Chce žít daleko od lidí a o samotě. Koupila si tak za 2 miliony dolarů (35 milionů korun) rezidenci ve svém rodném Švédsku.



Blesk.cz

Potvrdily se tak spekulace o tom, že Elin se společně s dětmi chystá, po odhalení manželovy nevěry, vrátit zpět do Švédska. Do země odkud pochází a kde má své nejbližší přátele.

Je to pochopitelné, Elin už se odstěhovala z Woodsova sídla na Floridě k sousedům a nyní si pořídila vlastní dům, ve kterém chce začít úplně nový život. Bez Woodse!

Do USA jela hlídat děti a vzala si Woodse »

"Oficiální zpráva od její rodiny zní, že rezidenci koupila s jejím dvojčetem, sestrou Josefin, nikoliv s Woodsem," cituje švédská zpravodajská agentura HPG.

Pořídila si rezidenci v sídle Faglaro nedaleko Stockholmu za více než 2 miliony dolarů (cca 35 milionů korun). Pozor, sídlo leží na malém ostrově, na který se dostanete pouze lodí.

Čtěte více:
Trable Woodse: Pornoherečka, alkohol a rodina »
Milenka byla po sexu s Woodsem jako kus hadru
Tiger měl rád perverzní sex, promluvila milenka
VIDEO: Co namluvil Woods milence na záznamník
Woods zaplatil manželce, aby s ním zůstala!

Matka dvou Tigerových dětí se tak nejspíše chce vyvarovat rušnému Stockholmu, kde by na ni čekaly nástrahy v podobě novinářů a dalších zvědavců.

"Rezidence dříve patřila profesionálnímu fotbalistovi, který si zde dokázal uchovat své soukromí," píše novinářka Linge ze švédské agentury HPG.

"Slyšela jsem, že se Elin po nějakém bydlení sháněla už minulé léto. Rezidenci koupila před dvěma týdny," líčí novinářka. Tedy ve chvíly, kdy celá aféra praskla.

Manželka Elin Nordegren se s dětmi odstěhovala od golfisty Tigera Woodse.
Manželka Elin Nordegren se s dětmi odstěhovala od golfisty Tigera Woodse.

Woods pil a zobal prášky

Elin Nordegren v policejní zprávě přiznala, že její muž během dne, kdy naboural do stromu, popíjel alkohol.

Že Woods řídil pod vlivem alkoholu, mu nikdo nedokázal. Policisté se ho sice snažili třikrát předvolat k výslechu, ale on to nikdy neakceptoval. Asi dobře věděl proč! Nejmenovaná svědkyně podle TMZ.com v policejní zprávě uvedla, že řidič během dne konzumoval alkohol, což mohlo k autonehodě vést.

„Také měl předepsané léky Ambien (na spaní) a Vicatin (proti bolesti). Po bouračce jsem lékařům tabletky odevzdala,“ řekla vyslýchaná žena, kterou však byla stejná osoba, jaká Tigera vytáhla z nabouraného auta.

Nevěrný golfista teď má plnou hlavu starostí a jeho pád ze společenského vrcholu je nezadržitelný! K milostným aférkám se totiž dosud přihlásilo sedm žen. On se ale k žádné nepřiznal.

„Vím, že jsem zklamal svoji rodinu a nechoval se tak, jak si zaslouží,“ kál se Woods v oficiálním prohlášení. Víc nic neřekl a mlčky čeká, co se bude dít dál.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud