27. března 2010 • 04:00

Pavel Nedvěd: Další dítě?

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý slavný fotbalista Pavel Nedvěd přiznává, že 21kilometrový půlmaratón, který si otestuje dnes dopoledne, bude fuška. Ovšem ještě větší ho v blízké budoucnosti může čekat doma. Po návratu do Itálie si možná střihne takový maratón, že se mu narodí třetí dítě! Přírůstek do rodiny nevyloučil.



Na dotaz, zda neplánuje s manželkou Ivanou další miminko, reagoval zamyšleně, ale s úsměvem. Narození třetího dítěte by se mu zamlouvalo.

"S manželkou jsme se o tom skutečně bavili," přiznal v pátek barvu dlouholetý fotbalový reprezentant, který momentálně vychovává dceru Ivanku a syna Pavlíka.

Nedvěd před půlmaratonem: Hlavně přežít! »

Důležité rozhodnutí a pomyslné bouchnutí do stolu se slovy "jdeme do toho!" ale ještě nenastalo. "Zatím nevíme kdy. Uvidíme," uvedl.

Na tiskové konferenci se vedle Nedvěda objevila i zpěvačka Dara RolinsFoto Barbora Reichová (Sport)


Pavel Nedvěd děti miluje, však také kvůli nim se rozhodl skoncovat s profesionální kariérou. "Konečně se budu moci rodině pořádně věnovat," říkával.

Ovšem aby se čeští fanoušci dočkali nového fotbalisty Nedvěda, musí se narodit další kluk. Nedvědův syn Pavlík se totiž nepotatil a fotbal hrát odmítl.

Nedvěd: Je potřeba, aby Hašek fotbal pročistil »


"Má raději basketbal. Ten ho baví víc," prozradil bývalý záložník Juventusu. "Ale musím přiznat, že jsem radši."



Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud