24. září 2010 • 08:32

Skandál: Beckham měl v posteli dvě prostitutky

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejprve se podíval na lesbický sex, pak si to rozdal s dvěmi prostitutkami! Jeden z nejmilovanějších fotbalistů planety Angličan David Beckham (35) čelí skandálu, který včera obletěl svět. Údajná nevěstka Irma Nici (26), se kterou si měl v trojce užívat sex, důvěrnou informaci prozradila magazínu In Touch. Záložník LA Galaxy však nevěrnou aféru rázně popírá a po časopisu chce, aby jeho jméno očistil.



Blesk.cz

Beckhamova sexuální aféra prý začala v srpnu 2007 v Le Parker Meridien New York hotelu, kde se s bosenskou rodačkou Irmou sešel poprvé. Za nechráněný sex zaplatil balík, ale nestačilo mu to.


„Pak za námi do postele přišla ještě jedna dívka,“ řekla magazínu Nici, která nakonec zůstala v apartmá přes noc. Bývalý hráč Manchesteru se plácl přes kapsu a zaplatil jí přes 90 tisíc korun! To ale nebyla jejich poslední schůzka. O měsíc později společně prožili další vášnivou noc. Jen za jiných okolností.



„Zavolal mi, když přijel do New Yorku na zápas proti Red Bulls. Chtěl, abych za ním přišla na hotel,“ popsala jedna z nejžádanějších dam luxusního veřejného domu na Manhattanu.
Irma Nici. Prostitutka, která prý spala s Davidem BeckhamemFoto Int.


„Jenže v té době jeho otec bojoval s infarktem, takže to tak příjemné nebylo.“ Beckham je z obvinění pořádně rozzuřený a podle jeho slov se jedná o samé lži.

„Tvrzení Irmy je zcela nepodložené. Vždyť v tom hotelu David ani nebydlel. Jsme přesvědčeni, že to může být nebezpečný pokus, jak ho zlikvidovat,“ zdůraznil rodinný přítel Beckhamových.

Pro obhájení neviny je manžel bývalé popové hvězdy Victorie rozhodnut udělat maximum a najal si nejlepší americké právníky.

„Jestli si lidé z magazínu i ta prostitutka myslí, že to David nechá být, tak jsou na velkém omylu. Čeká je těžké období,“ dodal zdroj.

Chcete mít sportovní informace jako první? Objednejte si SMS a MMS zpravodajství iSport.cz »

Irma Nici. Prostitutka, která prý spala s Davidem Beckhamem
Irma Nici. Prostitutka, která prý spala s Davidem Beckhamem

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud