28. září 2010 • 16:30

Ať Beckham stáhne kalhoty, vyzývá prostitutka

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
6
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Beckham (35) čelí hodně drsnému obvinění. V roce 2007 si měl užívat sexu s luxusní prostitutkou Irmou Nici (26), které měl zaplatit 90 tisíc korun za noc. Hvězdný fotbalista se ale brání a na dívku i magazín In Touch, který její historku zveřejnil, už podal žalobu na 16 milionů liber (464 milionů korun). A co na to původem bosenská nevěstka? "Ať Beckham u soudu stáhne kalhoty!" vzkazuje. Pak prý lehce dokáže, že mluví pravdu.



Krásná Irma totiž tvrdí, že zná jeho intimní "rozlišovací znaky". Na ukazování své mužné pýchy porotě se ovšem legendární "Becks" rozhodně nechystá.

Nejlepší právníci mu vypracovali žalobu, která se odvolává na urážku na cti, pomluvu a úmyslné způsobení citové újmy.

Americký magazín, který kauzu minulý týden spustil, a bosenská rodačka prý z Beckhama udělali podvodníka a kriminálníka, jež ohrožuje zdraví své ženy Victorie (36) tím, že spí s prostitutkou.

Nicméně Nici a její tým právníků neztrácí dobrou náladu. Při předávání žaloby se prý šestadvacetiletá kráska jen usmívala.

Irma Nici. Prostitutka, která prý spala s Davidem Beckhamem
Irma Nici. Prostitutka, která prý spala s Davidem Beckhamem

"Je toho hodně, co zatím Irma neprozradila. Jsme si naprosto jistí, že může poskytnout dost detailů a dalších důkazů k tomu, aby přesvědčila porotu, že její schůzka s Beckhamem se opravdu uskutečnila," stojí v jejím prohlášení.

"Pokud chce pan Beckham v této věci pokračovat, měl by se připravit na to, že u soudu bude muset sundat kalhoty. Má totiž některé charakteristické znaky, které bez pochyb prokáží, že Irma mluví pravdu."

Na konec pak dokument konstatuje, že "nepodložená soudní pře" ze strany pana Beckhama je vlastně pochopitelná. "Konec konců, je to on, kdo musí Posh něco říci."

Vstoupit do diskuse
6
Články odjinud


Články odjinud