9. dubna 2011 • 04:59

Strýcová a erotika: Klidně bych se svlékla!

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
5
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle tenistka má prořízlá ústa a kuráže na rozdávání! A netrpí přehnaným studem – nakonec proč taky, když je čím se pochlubit? Česká fedcupová reprezentantka Barbora Záhlavová-Strýcová (25) by podle svých slov klidně kývla na nabídku fotit pro prestižní pánský magazín. Na rozdíl od své soupeřky, Dánky Caroline Wozniacki (20), která návrh Playboye na odvážné fotky nedávno smetla ze stolu.



Blesk.cz

Světová tenisová jednička Wozniacki dostala v poslední době nabídky na spoře oděné focení hned od několika časopisů pro muže, jako jsou Maxim, FHM anebo naposledy Playboy. Její odpověď byla vždy stejná. „Nemám v úmyslu si všechno svléknout,“ rozesmutnila dánská kráska své příznivce.

To v Česku se možná fandové můžou těšit. Blesk oslovil tenistku Báru Záhlavovou Strýcovou, která by se sérii sexy fotek nebránila. „Klidně bych do toho šla, ale ty fotky by musely být decentní,“ řekla úspěšná hráčka, která je známá z kurtů hlavně pro svou temperamentní povahu.

Loni v červenci, během finále turnaje Prague Open s Maďarkou Szavay, od ní byl slyšet již legendární výrok: „M*dá mi v hlavě! Já na ni se*u!“ řekla tehdy v přímém přenosu České televize, když zapomněla, že její manžel Jakub Záhlava má na tričku zapnutý mikroport.

Podívejte se na galerii nejpohlednějších tenistek na okruhu.

Takhle se vzteká Barbora Záhlavová-Strýcová.
Takhle se vzteká Barbora Záhlavová-Strýcová.

Strýcová by nabídku na focení nepřijala jen kvůli penězům, to nemá zapotřebí. Tenisem si dosud vydělala osmačtyřicátá hráčka světa 26,7 milionu korun. Jde jí především o to, mít pěkné fotky.

Průkopnicí v Playboyi byla před třemi lety americká tenistka Ashley Harkleroad. „Jsem pyšná na své tělo. Reprezentuji atletické ženské křivky. Budu první tenistka, která bude v tomto časopise,“ řekla tehdy. Ani dnes svého rozhodnutí nelituje.

KVITOVÁ BY ODMÍTLA: NEDĚLALO BY DOBROTU
Má postavu, za kterou by se Ps nemusela stydět. Fotit do pánského časopisu se ale nechce. Česká tenisová jednička Petra Kvitová (21) se po vzoru své kamarádky Caroline Wozniacki (20) svlékat odmítá.

Dlouhé štíhlé nohy, vysoká postava a bujný dekolt zdobí Petru Kvitovou. Ti, kteří by ji viděli rádi spoře oděnou, mají ale smůlu. „Já bych nabídku fotit pro Playboy hned odmítla. Nemyslím si, že by to dělalo dobrotu pro sportovkyni, která chce reprezentovat hlavně tím, jak hraje,“ tvrdí osmnáctá hráčka žebříčku WTA
Vstoupit do diskuse
5
Články odjinud


Články odjinud