16. dubna 2011 • 12:02

Můj syn bude velmi chytrý, je si jistý Ronaldo

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo doufá, že jeho devítiměsíční syn bude jednou jeho následovníkem na trávníku. "Myslím, že bude velmi chytrý. Určitě bude chytřejší než já," řekl pětadvacetiletý kanonýr Realu Madrid v rozhovoru pro klubovou televizi.



"Nechám ho, ať si dělá, co chce. Nebudu ho nutit, aby z něj byl fotbalista," uvedl portugalský reprezentant.

"Ale nebudu vám lhát, byl bych moc rád, kdyby se jednou stal mým nástupcem. Ale o tom, co bude v životě dělat, rozhodne Bůh," dodal Ronaldo, který má v současnosti vztah s ruskou modelkou Irinou Šajkovou (původně Šajchislamovovou).

"Jsem dobrý otec, ale pořád se učím," řekl nejlepší hráč světa za rok 2008. "Ten pocit být tátou nejde popsat slovy. Když každé ráno vstanu a vidím bytost z mého masa a krve...," uvedl.

Cristiano Ronaldo (vlevo) a Xabier Alonso po spálené šanci proti Almeríi. Real Madrid jen remizoval 1:1
Cristiano Ronaldo (vlevo) a Xabier Alonso po spálené šanci proti Almeríi. Real Madrid jen remizoval 1:1


Ronaldo o narození syna informoval loni začátkem července. Matčino jméno bývalý útočník Manchesteru United nezveřejnil a také se s ní dohodl, že dítě bude svěřeno pouze do jeho péče. Podle médií ženě za mlčení zaplatil deset milionů liber (274 milionů korun).

Ronaldova sestra Katia později v rozhovoru pro portugalský list Expresso prozradila, že útočník pojmenoval syna po sobě. "Jmenuje se Cristiano jako jeho táta. Je podobný nám oběma, má stejné oči. Matku neznáme, nikdy jsme ji nepotkali," prohlásila.

 

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud