15. května 2011 • 13:53

Vášnivé polibky Plekance s Vondráčkovou

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Jaký je nejlepší lék na bolavé hokejové srdce? Přece láska! Alespoň tak to cítí herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková (31). Právě v jejím náručí nalezl reprezentační útočník Tomáš Plekanec (28) útěchu po prohře českých hokejistů v semifinále mistrovství světa se Švédy (2:5). A i kvůli své snoubence chce dnes vybojovat bronzovou medaili v bitvě o 3. místo s Ruskem.



Každý z českých hokejistů se v pátek večer vypořádával s koncem snu o zlatém triumfu jinak. Někdo zůstal na pokoji, jiní spláchli smutek párem doušků piva v hotelovém baru.

Tomáš Plekanec vyrazil po zápase na toulky večerní Bratislavou se svou partnerkou Lucií Vondráčkovou, která předtím sledovala marný boj českého týmu z tribuny bratislavské Orange Areny.

Tomáš randí s Luckou teprve necelý rok, ona se za ním na většinu hokejové sezony přestěhovala do Kanady, kde patří k oporám celku NHL Montreal Canadiens.

Během šampionátu se však mockrát nepotkali, a tak není divu, že měli v pátek oči pouze jeden pro druhého.

„Byla jsem tu už na utkání s Německem, takže jsme se viděli. Tomáš si na mě umí udělat čas,“ prozradila Lucka Blesku už před semifinále.

Po něm Plekanec dostál jejím slovům, na chvíli zcela zapomněl na hokej a věnoval se jen své milé.

Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem na utěšovací procházce noční Bratislavou
Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem na utěšovací procházce noční Bratislavou

Nejprve zašli na společnou večeři, pak se zavěšeni do sebe loudali vyprázdněnými ulicemi slovenské metropole a co chvíli se zastavili, aby se mohli políbit.

Tomášovi přitom nepřekážela ani cestovní taška, kterou vláčel přes rameno a v níž si nejspíš nesl pyžamo a kartáček na zuby. 

Pusa při čekání na semaforu v noční BratislavěFoto Martin Procházka (Blesk)

Od haly, v jejímž těsném sousedství bydlí reprezentanti, si to totiž snoubenci namířili do nedalekého hotelu, kde přebývají i další partnerky hráčů.

Cestou si ještě rozmysleli návštěvu jednoho z barů a pak už zmizeli v útrobách ubytovacího zařízení.

Menší ponocování si Tomáš mohl dovolit, včerejší trénink nároďáku začínal až hodinu po poledni…

Dnes už však Plekanec a spol. mají jediný cíl – podruhé na turnaji porazit Rusy a urvat bronz. „Chceme vyhrát!“ ujišťuje Tomáš.

„Odpočineme si a necháme na ledě zbytky sil, abychom získali poslední vítězství v sezoně. Abychom jim mohli zamávat po vítězném zápase a měli medaili.“

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud