3. června 2011 • 04:00

Velká láska?! Hantuchová má pletky s Gáboríkem

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezi slovenskými sportovci je zaděláno na nový pár! Vztah hokejisty Mariana Gáboríka a tenistky Daniely Hantuchové prý překročil hranici běžného přátelství. Podle informací slovenského deníku Nový čas vše nasvědčuje tomu, že slavná dvojice má k sobě velmi blízko!



Foto 

On je skvělým útočníkem hokejového New York Rangers, ona prohání nejlepší tenistky světa. Dvojice úspěšných sportovců je na nejlepší cestě k tomu, aby vytvořila nový pár!

"Vídají se, něco spolu mají. Marián se tím před námi několikrát pochlubil," potvrdil Novému času Gáboríkův spoluhráč, který nechtěl zveřejnit své jméno. "Ale nemyslím, že by z toho bylo něco velkého. Spíš jen takový lehký románek," dodal.




O  vznikajícím vztahu se poprvé začalo spekulovat na mistrovství světa v Bratislavě, kde Daniela fandila po boku Gáboríkova bratra. "Nějaký čas už se známe, jsme velmi dobří kamarádi. Ale to je všechno," odmítl potvrdit vztah sám střelec New York Rangers.

Oba dva nedávno ukončili svůj vztah. Dainela se rozešla s 49 letým italským trenérem Markem Panichim, Gáborík se zase v březnu rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Soňou.

Daniela Hantuchová
Daniela Hantuchová


"Něco mezi nimi je. Scházejí se v největším utajení, nejvíc v zahraničí," potvrdila oprávněnost spekulací jedna z bývalých spoluhráček Hantuchové. "Ona je do něj bláznivě zamilovaná, zatímco on to bere volněji a užívá si svobodu po rozchodu se Soňou," myslí si.

Jestli spolu úspěšní sportovci vytvoří fungující páreček, se ukáže až v následujících týdnech. Zatím na sebe moc času nemají, oba na sebe v nabitém programu těžce hledají čas...

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud