16. června 2011 • 22:39

Šeredová s Buffonem slavili: Párty až do rána

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
16
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejprve oficiality, poté zábava. Alena Buffon-Šeredová a její novomanžel Gigi si užívali posvatební veselí v zahradách luxusního hotelu Kempinski. Blízko Obecního domu vítali první hosty už před obřadem, který proběhl ve čtvrtek v 16:00 v bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě.



V hotelu, který si oblíbil i bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek, nejdříve proběhla svatební hostina. Podávaly se české i italské pochoutky, pak už přišel čas na čistou zábavu.

Nevěsta podle tradice hodila svoji kytici přítomným svobodným dámám, která byla ta šťastná, už se ale fotografům zachytit nepodařilo. Alena Šeredová, která na večírku odložila závoj, se vedle hostů zvládla věnovat i svým dvěma synům.

Sestra Aleny Šeredové Eliška při příjezdu do hotelu Kempinski ukázala nožkuFoto hermína.cz

Do toho ale s Gigim popíjeli luxusní šampaňské a užívali si první společné chvíle jako manželé. Podle výrazů v jejich tvářích se výborně bavili, stejně jako jejich kamarádi. Ti plánovali "pařit" co nejdéle.

"Budeme vzhůru až do rána, to je jasné," řekl serveru iSport.cz jeden z nejbližších Buffonových přátel Antonio Chimenti, který mu dlouhá léta kryl záda jako brankářská dvojka v Juventusu.

Antonio Chimenti (vlevo) byl na Buffonově svatbě jako jediný z jeho spoluhráčů
Antonio Chimenti (vlevo) byl na Buffonově svatbě jako jediný z jeho spoluhráčů

Vstoupit do diskuse
16
Články odjinud


Články odjinud