19. července 2011 • 14:12

Beckhamovy děti: Co jméno, to úlet!

Autor: Blesk Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper Seven. To nejsou názvy čtvrtí některého ze světových měst, ale jména čtyř dětí Davida (36) a Victorie (37) Beckhamových. Seznam potomků vyšitý na kopačce záložníka L.A.Galaxy se naposledy rozrostl o minulém víkendu, když se slavnému páru po třech chlapcích narodila konečně i dcera.



Jak anglický fotbalista a bývalá členka Spice Girls jednotlivá jména vybírali a jací jsou mladí Beckhamovi?

BROOKLYN (12)

David Beckham se svým synem Brooklynem na basketuFoto ČTK/AP
Už první potomek dostal neobvyklé jméno. Původně se mělo za to, že se mu po newyorském obvodu říká proto, že právě zde Beckhamovi syna počali. Pravda je však jinde.

„Dopředu jsme věděli, že to bude kluk a jednou možná i fotbalista, a tak jsme chtěli nějaké chlapácké jméno. Vždy se mi líbilo Brooke, a pak nás napadlo Brooklyn. Navíc právě v New Yorku jsem zjistila, že jsem těhotná,“ vysvětlila Victoria v autobiografii.

Takhle David Beckham vyfotil svou manželku Victorii pár dní před porodem.
Takhle David Beckham vyfotil svou manželku Victorii pár dní před porodem.

ROMEO (8)

Beckhamovic rodinka: David s Victorií a synové Brooklyn, Romeo a CruzFoto EPA
Z prostředního syna musí mít rodiče radost. Zdědil totiž nejen vkus v oblékání (v lednu se dostal do žebříčku 50 nejlépe oblékaných »mužů« v Británii), ale také úchylku ve výběru jmen.

„Když jsme mu řekli, že naše čtvrté dítě by mohl být kluk, Romeo reagoval: Co kdyby se jmenoval Justin Bieber? Poté, co zjistil, že to bude holčička, odvětil: Dobrá, tak co Justine Bieber?“ vyprávěl David, jak chtěl Romeo sourozence se jménem kanadského zpěváka.

CRUZ (6)

Beckhamovic rodinka: David s Victorií a synové Brooklyn, Romeo a CruzFoto EPA
Nejmladší z kluků bude rodičům navždy připomínat 4 roky strávené ve Španělsku. Anglický záložník od léta 2003 oblékal dres Realu Madrid a když se pár o necelé dva roky později dočkal dalšího radostného okamžiku, padlo rozhodnutí dát chlapci jméno Cruz – tedy španělsky kříž.

První roky strávené na jihu Evropy se zřejmě promítly do povahy mladého Beckhama. Cruz je rád středem pozornosti, umí tančit breakdance a není mu cizí ani fotbalový míč.

HARPER SEVEN (9 dní)

Až na čtvrtý pokus to vyšlo a Beckhamovi se minulou neděli dočkali holčičky. Na oslavu jí dali jméno ze všech nejpodivnější: Harper podle oblíbené spisovatelky Victorie, Seven podle šťastného čísla fotbalisty.

Malá princezna už také dostala první luxusní dárky – kočárek za 23 tisíc korun, či kašmírové přikrývky a bačkorky od královského páru Williama a Kate. „Victorie byla z jejich daru ohromena,“ řekl zdroj Daily Mailu.

957546:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
9
Články odjinud


Články odjinud