20. července 2011 • 04:59

Řepková si užívá, vzala milence na dovolenou

Autor: Pavel Krejča, Markéta Reinischová
Vstoupit do diskuse
13
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězda fotbalové Sparty Tomáš Řepka (37) strádá. Už není nepostradatelným mužem v sestavě letenského týmu, bývalý kapitán teď zoufale bojuje o místo. Jeho manželka Renáta Řepková (38), s níž se rozvádí, si z toho rozhodně nedělá hlavu. Včera odletěla se synem Tomassem (10) a milencem Václavem Vokálem (35) na dovolenou do Turecka!



Foto 

Jediný Blesk byl exkluzivně u toho. Když kolem půldruhé odpoledne přijeli Renáta Řepková, její syn Tomasso a Václav Vokál na ruzyňské letiště, vypadali jako spokojená rodinka. Bylo vidět, že Vokál se s Řepkou juniorem skamarádil a o jeho maminku láskyplně pečoval.

Všichni měli dobrou náladu a těšili se do turecké Antalye, kam přesně ve tři hodiny odletěli. Řepková však žádost Blesku o krátký rozhovor odmítla. „Nezlobte se, jde o naše soukromí,“ odvětila.

Panovala dobrá náladaFoto Martin Sekanina (Blesk)
Urostlý a potetovaný Vokál přišel na terminál v kšiltovce, stejně jako když byli s Renátou před dvěma měsíci poprvé spatřeni fotografem Blesku při bronzových hokejových oslavách před pražským podnikem Kozička.

Vokál, přezdívaný čičmunda, prý v minulosti dělal řidiče herci Sagvanu Tofimu.

Také se rád ukazuje po boku známých žen. V minulosti měl například pletky s modelkami Michaelou Štoudkovou nebo Dominikou Mesarošovou.
„Toho pána dobře znám. Mám na něj stejný názor, jako většina lidí, co ho dobře zná,“ komentoval vztah své manželky samotný Řepka, který nyní žije s modelkou Vlaďkou Erbovou. "Tuším, že dovolená šla z mých peněz, které manželce posílám. Mohla si ještě zavolat o kapesné," dodal se smíchem kapitán pražské Sparty.

Renáta na Tomášovi nedávno vysoudila na jejich dvě děti (desetiletého Tomassa a šestnáctiletou Veroniku – ta zůstala u babičky) výživné 130 tisíc korun měsíčně. U příštího slyšení se bude řešit výživné pro ni, údajně požaduje 150 tisíc korun za měsíc.

Vstoupit do diskuse
13
Články odjinud


Články odjinud