21. července 2011 • 13:11

Těhotná Vondráčková slavila se Stanley Cupem

Autor: Patrik Vacek
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl netrpělivý a přešlapoval z místa na místo. Hokejista Tomáš Kaberle (33) se nemohl dočkat, až konečně přiletí slavný Stanley Cup, který letos vyhrál s Bostonem. Když se pohár s hodinovým zpoždění objevil v příletové hale letiště v Ruzyni, obránce se rozzářil a spadl mu kámen ze srdce. Po dvanácti letech dřiny v NHL mohl Tomáš předvést slavnou trofej rodině, známým a všem svým fanouškům.



Foto 

Den se Stanley Cupem měl naplánovaný přesně na minuty, ale hned v úvodu nastalo zdržení. „Jeden kolega čekal na trofej pět hodin,“ bál se nejhoršího hokejista. Naštěstí on tak dlouho čekat nemusel.

Z Ruzyně si odvezl pohár v koloně, kterou vedly tři motorky. Nejdříve zamířil do Velké Dobré, kde se narodil a vyrůstal. V tamním kulturním domě se sešlo celé město a svého šampiona dav přivítal obrovským potleskem. Kaberle se vydržel fanouškům podepisovat pět hodin!

„Bylo tu strašné horko, ale pro lidi to dělám rád,“ řekl zpocený Kaberle, kterému přišel na pomoc spoluhráč z Bostonu David Krejčí. „Jsem rád, že mě Tomáš pozval na svůj den,“ řekl Krejčí v doprovodu své půvabné americké přítelkyně Naomi.


Pak turné se Stanley Cupem pokračovalo na Kladno. V neustávajícím lijáku čekaly na podpisy hokejistů stovky lidí. „Jste skvělí, že jste přišli, i přes to špatné počasí,“ děkoval hráč, který se na příští sezonu přesune z Bostonu do Caroliny, kde získal Stanley Cup před pěti lety jeho bratr František.

Večer následovala soukromá oslava v golfovém klubu Botanika u Unhoště. Na párty dorazila celá řada hokejistů: Tomáš Plekanec (i s těhotnou manželkou Lucií Vondráčkovou), Jiří Tlustý či Jiří Šlégr.

Dnes bude mít pohár v držení druhý z Čechů – David Krejčí. Ten trofej přebere dopoledne a pochlubí se s ní doma ve Šternberku. Zítra ji pak převeze kapitánovi Bostonu Chárovi do Trenčína.

Na slavnostní událost se dostavila i Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem
Na slavnostní událost se dostavila i Lucie Vondráčková s Tomášem Plekancem


Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud