30. srpna 2011 • 13:30

Třídenní svatba Ecclestonovy dcery byla šestá nejdražší v historii!

Autor: Blesk Pavel Skořepa
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Luxusní svatba za neuvěřitelný balík peněz, jakou si normální smrtelník ani neumí představit! Bernie Ecclestone (80), šéf formule 1, v Itálii připravil pro milovanou dceru Petru (22), která si vzala podnikatele Jamese Stunta (28), honosnou veselku.



Ani na sekundu neváhal a zaplatil za ni 135 milionů korun! V historii se jedná o šestou nejdražší svatbu. Tu nej měl britský královský pár William s Kate za jednu miliardu korun.

Tisíce bílých růží z Francie, stoly a židle přivezené z Británie, Rolls Royce ze Spojených států nebo luxusní přenosná toaleta z Londýna. Téměř vše bylo na svatbu dcery prvního muže F1 mu dovezeno z ciziny.

Italské bylo snad pouze místo. Pohádkový den Petra prožila na hradě Odescalchi, kde si bral herec Tom Cruise herečku Katie Holmes.

„Nikdo nikdy neviděl něco takového! Všechno bylo připraveno k dokonalosti. Nedala se najít jediná chybička,“ rozplýval se jeden ze svědků události na webovém portálu E!Online. „Byla to svatba století pro princeznu.“

Kromě úchvatného prostředí vyšňořeného do posledního puntíku se do italského městečka Bracciano vypravila i početná skupina celebrit. Největší hvězdy jako Paris Hilton nebo princeznu Beatrice přivítaly hity zpěváka Erica Claptona a skupiny Black Eyed Peas.

Po obřadu se hosté přemístili do nedalekého areálu Villa Aurelia, kde se podávaly speciality pro přítomnou smetánku – kaviár, kalamáry, špenátové ravioli, pět druhů masa a také skvostné šampaňské. Jedna láhev prý stála 110 tisíc korun!

O program se na večírku starali například DJ David Guetta nebo Alicia Keys.

FOTOGALERIE: Bernie Ecclestone má opravdu půvabné dcery, na svatbu dorazila i Paris Hilton:

Šestou nejdražší svatbu světa si nenechala ujít ani Paris Hilton (vlevo) se svou matkou Kathy (uprostřed) a sestrou Nikki
Šestou nejdražší svatbu světa si nenechala ujít ani Paris Hilton (vlevo) se svou matkou Kathy (uprostřed) a sestrou Nikki

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud