22. září 2011 • 04:59

Berdych si našel novou přítelkyni Ester (19) na facebooku

Autor: Pavel Krejča (Blesk)
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE - Po boku současného krále českého tenisu se objevila nová dívka! Tomáš Berdych (26) už se oklepal z červnového rozchodu s tenistkou Lucií Šafářovou (24) a randí s půvabnou Ester Sátorovou (19). Zlomené srdce po rozpadlém devítiletém vztahu hýčká daviscupovému reprezentantovi modrooká zlínská středoškolačka. I ona hrávala tenis, ale teď je hvězdičkou na módním molu.



Berdych se se Šafářovou rozešel letos v červnu, teď už však myslí na Ester. Nový pár byl spolu viděn minulý týden na nákupech ve Zlíně i v Praze před odletem na baráž o Světovou skupinu Davisova poháru do Rumunska (Češi vyhráli 5:0).

„Vidím, že máte dobré informace, takže nebudu zapírat. Ale víc vám k tomu nechci říkat. Je to moje soukromá záležitost,“ sdělil Blesku devátý hráč světového žebříčku, loňský finalista Wimbledonu.

Jak se Berdych se Sátorovou seznámili? Díky tenisu. „Když byla menší, tak ho také hrála. Znali se trochu z kurtů. Tomáš si ji pak našel na facebooku a začali si psát,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

„Nedávno spolu byli na víkend v Praze, kde si uvědomili, že patří k sobě,“ uvedla slečna, která nechtěla být jmenována.

Devatenáctiletá Ester dřív hrála tenis za Napajedla. Tak daleko jako Berdych (vydělal jím už 157 milionů) to ale nedotáhla.

V současnosti Sátorová studuje soukromou střední obchodní školu ve Zlíně a úspěšně se věnuje modelingu, který jí zabere hodně času. 175 centimetrů vysoká bruneta, jejíž míry jsou 80-62-88, jezdí na přehlídky třeba i do Milána a Tokia.

Nová přítelkyně Tomáše Berdycha svoje sexy křivky ukazuje ráda. nemá se za co stydět.
Nová přítelkyně Tomáše Berdycha svoje sexy křivky ukazuje ráda. nemá se za co stydět.

Články odjinud


Články odjinud