2. října 2011 • 05:00

Nová role sparťanské ikony: Řepka dělá maskota!

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Včera se mohl bít proti Spartě v dresu Příbrami, která před pár dny po stoperovi Tomáši Řepkovi (37) mocně toužila. Letenský obránce z přestupu na poslední chvíli vycouval a dal přednost pohodlí na lavičce Sparty, která v Příbrami hladce zvítězila 3:0 a vyhrála devátý zápas po sobě!



Řepka se ve sparťanském základu neobjevil od 18. srpna, kdy jeho tým podlehl v předkole EL Vasluii 0:2. Generální manažer Chovanec a trenér Hašek letenskou ikonu odstavili. Naštvaný stoper tak chtěl změnit dres a zmizet do Příbrami, ale nakonec vycouval. Naštval jak šéfy Sparty, tak i příbramského bosse Starku.

V letenském dresu už nejspíš moc šancí nedostane, a plní tak (s platem osm milionů korun ročně) roli hodně drahého maskota. Včera proseděl celý zápas na lavičce, a podle jeho chování mu to vůbec nevadilo. Fanoušek ho před duelem poprosil, aby se vyfotil s jeho dítětem. Řepka neváhal a prcka si vzal do náručí. Možná se v něm probouzí otcovské pudy – s přítelkyní modelkou Erbovou totiž čekají syna.

Úsměv neztratil ani na lavičce, Sparta slabou Příbram přejela 3:0. V 9. kole drží stoprocentní výherní bilanci a nejde zastavit.

„Každá série jednou končí. Zatím se nám daří a musíme z toho vytěžit maximum,“ usmíval se spokojený obránce Jarošík.

Pokud Sparta vyhraje ligu, dostane Řepka prémii v řádu stovek tisíc korun. Asi i proto zůstal na Letné, než se utápět v provinční Příbrami bojující o udržení.

Děkovačka kotli.
Děkovačka kotli.

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud