15. října 2012 • 16:42

FOTO: Jamajský rychlík Usain Bolt je blonďák! Zahrál si v satiře

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jamajský sprinter Usain Bolt není jen nejrychlejším mužem světa, ale dokáže také tisíce lidí rozesmát. Dokázal to při natáčení pro americkou televizi NBC, v kterém se objevil s blonďatou parukou.



Dvě role během jednoho večera si střihl Usain Bolt ve vysílání americké stanice NBC. Objevil se během natáčení show Saturday Night Live, při kterém herci parodují nedávnou debatu amerických kandidátů na viceprezidenta – Joe Bidena a Paula Ryana.

Terčem legrace byla především postava Ryana, který si udělal ostudu, když nadhodnotil svůj osobní rekord v maratonu. Ryan prohlásil, že běžel maraton pod tři hodiny, ve skutečnosti se však při svém jediném maratonu v životě nedostal ani pod hranici čtyř hodin.

„Nenechte nikoho říkat, že je něco nemožné,“ vypráví herec Taran Killam, který v satirické scénce předvádí Ryana. „Vezměte si příklad ze mě. Běžel jsem maraton pod tři hodiny, míli pod čtyři minuty a letos v létě, jen s málem tréninku, jsem vyhrál stometrový závod na olympiádě!“

Když se Biden s tváří herce Jasona Sudeikise ohradí, Killam alias Ryan prohlásí: „Je to pravda. Jestli mi nevěříte, zeptejte se mého tréninkového partnera Usaina Bolta!“

V tu chvíli na scénu vstoupí Bolt a na otázku, kdo vyhrál na olympiádě stovku, odvětí: „Já jsem vyhrál!“

Bolt také dostal cameo roli v komediálním seriálu The Californians, kvůli kterému si navlékl blonďatou paruku a diváky pobavil legračním kalifornským akcentem.

„Jak se vám líbí můj účes pro Saturday Night Live?“ ptal se Bolt rozverně fanoušků na svém Twitteru, kde fotografii uveřejnil.

„Nejenže si nejrychlejší muž na zemi, ale ještě umíš rozesmát tisíce lidí,“ zněla jedna z pobavených reakcí.


Usain Bolt on WhoSay

Tradiční gesto Bolta nemohlo chybět
Tradiční gesto Bolta nemohlo chybět

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud