28. října 2010 • 04:00

VIDEO: Modelka Verešová oholila Reichla

Autor: bke
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byl zvyklý, že se na něj sesypou protihráči. Teď se ale na něj vrhly krásné ženy. Slovenská modelka Andrea Verešová a moderátorka Gábina Partyšová si vzaly do parády slavného hokejistu a jednoho z vůdců zlaté generace Roberta Reichela. A oholily mu jeho vousy.



Světovou tváří Gillette se stal nejlepší současný hokejista světa Alexander Ovečkin. A i v Česku si tato firma zvolila hokejistu. Místo ruského bombarďáka je to jeden z nejslavnějších českých hráčů a bývalý kapitán reprezentace Robert Reichel (39), který nedávno ukončil kariéru.

Gábina Partyšová a Andrea Verešová oholily bývalého kapitána hokejové reprezentace Roberta Reichela
Video se připravuje ...

A při jeho středečním představování si Reichel nechal od Andrey Verešové, bývalé přítelkyně Jaromíra Jágra, s Gábinou Partyšovou oholit vousy. "Bylo to něco, co jsem nikdy nezažil," smál se Reichel, olympijský vítěz z Nagana a trojnásobný mistr světa. "Šlo jim to dobře, nepořezaly mě."

Reichel: V Naganu to bylo drastičtější

Pro Reichla to byla úplně nová zkušenost. I když... "Něco podobného si pamatuji, když jsme po finále bv Naganu s Ivanem Hlinkou holili Slávu Lenera," vzpomíná Reichel na slavný okamžik.

Slavomír Lener Slavomír LenerFoto Pavel Mazáč SPORT
Tehdy se s Hlinkou pustili po zisku zlatých medailí do druhého trenéra Slavomíra Lenera, kterého připravili o jeho nepřehlédnutelný knír.

"Jenže to bylo drastičtější. Oslavovali jsme, navíc to v autobuse dost houpalo. To nebylo tak příjemné a nebylo to tak bezpečné," říká Reichel.

Ani ve středu v Praze to ale málem nebylo bez komplikací. To když se po chvíli holení s úlekem odklonila Partyšová. "Už to málem teklo," culila se.

"Tohle už mě nemohlo rozhodit, z hokeje toho mám za sebou dost," pousmál se Reichel. "Byl jsem rád, že mě pro tuto akci oslovili. Tuhle značku používám, takže jsem neměl důvod říct ne."

Gábina Partyšová a Andrea verešová si vzaly do parády hokjeistu Roberta Reichla a zbavily ho jeho vousů.
Gábina Partyšová a Andrea verešová si vzaly do parády hokjeistu Roberta Reichla a zbavily ho jeho vousů.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud