25. listopadu 2008 • 12:33

Nalbandian a Del Potro? Fakt se nemusí

Autor: jj
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To, co se mělo změnit ve slavnost argentinského tenisu, končilo jako zlý sen. Kapitán Alberto Mancini složil s brunátnou tváří funkci a na tiskové konferenci spílal domácím novinářům. Ti na něj bučeli.



David Nalbandian a Juan Martin Del Potro ani nepřišli. Spekuluje se, že tihle dva nejlepší tenisté Argentiny už se v jednom týmu nikdy neobjeví. Vždyť jejich spor málem přerostl v regulérní rvačku.

Český tenis? Připravte se na špatné časy >>>

Co se stalo? Nalbandian, jenž je vyhlášený svým arogantním chováním a ostrým jazykem, údajně v pátek večer slovně napadl Del Potra, jenž prohrál dvouhru s Lopezem a dovolil Španělům srovnat na 1:1.

Costa by měl vést Španělsko >>>

Měl jsi vynechat Turnaj mistrů a připravovat se na finále Davis Cupu, vyčítal Nalbandian 20letému krajanovi, který se ze Šanghaje vrátil po 27hodinové cestě až v pondělí ráno. Nalbandianův útok byl prý plný vulgárních slov a netýkal se jen Del Potra, nýbrž i hráčova otce, jemuž rovněž vynadal.

Nadal volal na španělskou lavičku >>>

Del Potro v sobotu večer štiplavé poznámky Nalbandianovi oplatil, když ten s Callerim prohrál debl. Ti dva by se do sebe fyzicky pustili, kdyby Calleri nezakročil a nerozdělil je od sebe. Řev to byl tak velký, že ho prý slyšeli i Španělé ve své šatně.

Španělsko vítězem Davisova poháru >>>

Při nedělním programu, ke kterému už Del Potro nenastoupil pro zranění stehna, seděli s Nalbandianem na lavičce co nejdál od sebe.
Argentinci tak neuspěli ani ve třetím finále Davis Cupu v dějinách a konflikt jejich dvou nejlepších tenistů může znamenat, že se do něj teď nemusejí dlouho probojovat.

Články odjinud


Články odjinud