10. července 2009 • 22:11

Minář: Del Potro mě přejel

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Při svém druhém vystoupení v Davisově poháru dostal český tenista Ivo Minář drsnou lekci. Argentinský dlouhán Juan Martin Del Potro ho bez milosti vyhnal z dvorce ve třech setech, když soupeři povolil pouhých sedm her.



"Dneska mě přejel," uznal český hráč.Minář, který se do hry dostal na úkor zraněného Radka Štěpánka, se celý zápas potýkal s nervozitou. Tím jen přiživoval drtivou převahu Del Potra. Problémy začínaly už na servisu.

"Já jsem o něj strašně bojoval, zatímco on dělal dva tři body přímo z podání," uvedl na tiskové konferenci Minář. "Je mi jenom strašně líto, že jsem mohl hrát líp. Nepodal jsem nejlepší výkon. Měl jsem problém s trefováním míčů, spěchal jsem na to a trefoval jsem je brzo. Nedostal jsem se do rytmu, byl jsem hodně svázaný," řekl.

Sledovali jsme online >>>

Dominanci svého soka narušil jen v závěru třetí sady, když Del Potrovi sebral podání. To už ale na zvrat bylo pozdě. "Cítil jsem, že to ze mě spadlo až v tom třetím setu za stavu 1:4. Začal jsem výměny více vnímat hlavou a hrál to, co umím. Je strašná škoda, že ve druhém setu jsem si neudržel o dva servírovací gamy víc. Myslím, že by to postupem času ze mě spadlo," řekl Minář.

K lepšímu výsledku mu nepomohl ani taraflex, na němž podle předzápasových prognóz mohl mít Del Potro větší potíže než na pomalejším povrchu. "Je to pátý hráč světa, nedalo se čekat, že by se s něčím nevyrovnal. I když je mladý a nemá velké zkušenosti s Davis Cupem, tak dneska mě přejel," uvedl Minář, který prohrál i svůj druhý zápas v Davisově poháru.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud