23. dubna 2012 • 18:45

VIDEO: Petko-strip. Německá tenistka se svlékla přímo na kurtu

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patřil jí možná největší aplaus celého tenisového víkendu. Ne za skvělý forhend či parádní smeč, ale za úplně jiné "divadýlko". Německá tenistka Andrea Petkovičová se v utkání Fed Cupu proti Austrálii předvedla divákům v podprsence přímo na kurtu, když byla nucená před závěrečnou čtyřhrou převléct triko.



O vítězi duelu o udržení ve světové skupině už bylo dávno rozhodnuto, v závěrečné čtyřhře mezi Austrálií a Německem prakticky o nic nešlo. Přesto začátek zápasu vyvolal pořádné pozdvižení.

Německá jednička Andrea Petkovičová nastoupila do čtyřhry po boku Julie Görgesové proti domácímu páru Dellacquaová, Gajdošová. Čtyřiadvacetiletá tenistka chtěla hrát v červeném tílku, její parťačka si při rozehrání stoupla na kurt v bílém.

Petkovičová mění triko, při čtyřhře totiž musí mít stejnou barvu jako její partnerka, v tomto případě bílou podle Julie GörgesovéFoto Repro youtube.com

To však odporuje pravidlům Fed Cupu, kde hráčky musí nastoupit v dresech stejné nebo podobné barvy. Petkovičová se tedy musela přímo na kurtu převléct do bílého.

Světové jedenáctce se nejdřív příliš nechtělo, pak se s úsměvem a za hlasitého burácení stadionu odhodlala. Diváci mohli spatřit její bílou podprsenku, což ocenili bouřlivým aplausem.

Německé tenistky závěrečnou čtyřhru nakonec vyhrály, na konečné prohře 2:3 s Austrálií to ale nic nezměnilo.  

Vstoupit do diskuse
2
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud