28. června 2014 • 05:30

To bolelo! Koukalová napálila parťačku z podání do hlavy, ta se složila

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Za tohle svou parťačku ve čtyřhře rumunská tenistka Monica Niculescuová asi nepochválí. Během zápasu druhého kola Wimbledonu ji totiž Klára Koukalová z podání napálila míčkem přímo do hlavy. Míček navíc letěl rychlostí 160 km za hodinu, což muselo dost bolet. Rumunsko-české duo nakonec prohrálo se Španělkami Muguruzaovou a Suárezovou 1:2 na sety.



I profesionální tenisté občas pošlou míček někam, kam ani v nejmenším nechtěli. To se podařilo na Wimbledonu české tenistce Kláře Koukalové. Během svého podání totiž uhodila do míčku tak nešikovně, že jím v plné rychlosti 160 km za hodinu trefila svou spoluhráčku do zátylku.

Niculescuová se sesunula na zem a provinilá parťačka se hned běžela ujistit, jestli je v pořádku. Po krátké přestávce, během které se otřesená Rumunka dávala do pořádku, mohly obě znovu na kurt.

Dost nehezkou ránu do hlavy sice Niculescuová neodnesla žádným zraněním, španělské soupeřky však společně s českou parťačkou porazit nedokázaly. Po tvrdém boji padly poměrem 1:2 na sety.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud