8. července 2021 • 21:17

Finále je pro Plíškovou obrovským úspěchem, experti věří světové jedničce

Autor: nne
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dočká se tenistka Karolína Plíšková triumfu na grandslamovém Wimbledonu? Už postup do finále slavného grandslamového turnaje je pro českou hráčku parádním úspěchem. V cestě jí navíc stojí světová jednička, Australanka Ashleigh Bartyová a podle prognóz bookmakerů Chance, to pro českou hvězdu nedopadne dobře. Trium si světová jednička nenechá ujít, i když Plíšková účastí ve finále předčila očekávání.



Bartyová je ve finále favoritkou. Plíškovou od roku 2018 porazila už potřetí a letos je ve fantastické formě. „Obě jsou to kvalitní hráčky, patřící ke špičce ženského tenisu, kurz 1,42:1 však u Chance napovídá,  že v All England Club​u bude slavit Bartyová, která zaútočí na svůj druhý triumf z turnajů velké čtyřky," tvrdí Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

Australance věří také většina sázkařů. Na Plíškovou sází 30 % lidí s kurzem 3,06:1. "Další časté sázky jsou i na to, že počet gamů v zápasu přesáhne 19, nebo že Plíšková vyhraje alespoň jeden set,“ říká mluvčí Chance a dodává, že náběry na Wimbledon přesáhly 90 milionů korun. Na semifinále se Sabalenkovou bylo vsazeno za 2,4 milionu korun.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud