30. prosince 2008 • 20:20

Šarapovovou trápí rameno i po operaci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ruská tenisová hvězda Maria Šarapovová musela odložit svůj návrat na turnaje. Bývalá světová jednička oznámila, že se v polovině října podrobila operaci zraněného pravého ramene, kvůli němuž předčasně ukončila uplynulou sezonu.



Ani chirurgický zákrok v New Yorku však zatím potíže neodstranil. "Bohužel, po deseti týdnech rehabilitací jsem začala trénovat s raketou a znovu cítím stejnou bolest, jaká mě trápila od března," uvedla Šarapovová.

Naposledy hrála v srpnu, kdy odstoupila z turnaje v Montrealu. Lékaři později zjistili, že má v rameni dvě trhliny ve šlachách.

Šarapovová se odhlásila z exhibičního turnaje v Hongkongu, kde měla v závěru tohoto týdne zahájit svůj návrat. Místo toho visí otazník nad jejím startem na Australian Open, kde má obhajovat titul. První grandslam sezony začne 19. ledna.

"Dělám, co se dá, abych to stihla, ale slíbila jsem doktorům, rodině i trenérovi, že nic neuspěchám," prohlásila trojnásobná grandslamová šampionka, která během pauzy klesla na deváté místo světového žebříčku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud