22. února 2011 • 19:33

FOTO: Djokovič si v Dubaji zaplaval s delfíny

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po třítýdenní pauze se opět vrhá na tenisové kurty. A znovu je plný energie a touhy po vítězství. Šampion Australian Open Novak Djokovič zahájil turnaj v Dubaji výhrou nad Francouzem Llodrou. Ještě před tím si ale zablbnul ve vodě s Delfíny.



Světová trojka využila nabídky organizátorů štědře dotovaného turnaje. S  přítelkyní Jelenou a bratrem Markem se vrhnul do laguny v areálu hotelu Atlantis.

Djokovič si radovánky s oblíbenými vodními tvory hodně užíval. "Delfíni jsou moc přátelští, byl to úžasný zážitek. Je skvělé, že jsme si s nimi mohli zaplavat," zářil spokojeností.

Djokovič před startem turnaje v Dubaji
Djokovič před startem turnaje v Dubaji


Spokojený mohl být i se vstupem do turnaje, kde bude usilovat o třetí vítězství v řadě. V prvním kole smetl Francouze Llodru a po setech 6:3, 6:3 hladce postoupil dál.

V Dubaji dobře začal i Tomáš Berdych, který s Djokovičem prohrál ve čtvrtfinále Australian Open. Turnajová trojka si poradila s dalším Francouzem Chardym.

V dalším kole čeká českého tenistu nepříjemný soupeř. Utká se s nenáviděným Nikolajem Davyděnkem, jehož z dosavadních deseti zápasů porazil pouze jednou.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud