12. června 2012 • 16:18

Hewitt, Haas i Goffin se díky divoké kartě představí ve Wimbledonu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šampion z roku 2002 Lleyton Hewitt z Austrálie či Němec Tommy Haas jsou mezi vyvolenými tenisty, jimž se organizátoři Wimbledonu rozhodli přidělit divokou kartu. Díky ní se na slavném grandslamovém turnaji představí i Belgičan David Goffin, jenž dokázal na French Open výrazně potrápit Rogera Federera.



Kromě zmíněné trojice se na start na travnatém povrchu All England Clubu mohou mezi muži těšit také domácí zástupci James Ward, Jamie Baker, Joshua Goodall a Oliver Golding. Jedno zbývající místo zatím ponechali organizátoři neobsazené.

Podobně jako Goffin, jenž ve čtvrtém kole překvapivě sebral švýcarskému velikánovi set, se odměny za povedené výkony na pařížské antuce dočkala také Virginie Razzanová. Na raketě zkušené Francouzky zůstala hned v prvním kole jedna z hlavních favoritek Serena Williamsová.

Divokou kartu získala také Jaroslava Švedovová z Kazachstánu a kvartet tenistek reprezentujících Británii Johanna Kontaová, Heather Watsonová, Laura Robsonová a Noami Broadyová. Dvě karty si organizátoři ještě ponechali k dispozici.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud