13. srpna 2012 • 14:35

Zastřešte dvorce a neplýtvejte naším časem, zlobí se Djokovič

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na olympijském turnaji Novak Djokovič na medaili nedosáhl, v Torontu už ale světová dvojka znovu ukazuje svojí sílu. Ve finále turnaje se o tom mohl přesvědčit přemožitel Tomáše Berdycha Francouz Gasquet, kterého Srb vyřídil po výsledku 6:3, 6:2.



Pro pořadatele Rogers cupu má však rodák z Bělehradu radu. "Neplýtvejte naším časem a zastřešte dvorce. Plno zápasů se zde kvůli dešti muselo odložit. Nevidím žádný důvod, proč by zde neměla být střecha tak, jako třeba ve Wimbledonu. Pořadatelé by to měli zvážit. Bylo by to určitě správné rozhodnutí," říká pětadvacetiletý tenista.

Ani problémy s počasím však Djokoviče nezastavily v jasném finálovém vítězství a svém třetím turnajovém triumfu v tomto roce. 

"Po nezdaru na olympiádě jsem měl o to větší motivaci tady vyhrát a získat titul. Povedlo se mi to," řekl po vítězství Novak, který tak zopakoval svůj triumf z loňského roku, kdy se turnaj hrál v Montrealu.

Snaha šestadvacetiletého Francouze Gasqueta odolat náporu světové dvojky trvala pouhých 61 minut. "Musel bych hrát svůj nejlepší tenis, abych měl proti Novakovi šanci. A to jsem nehrál," kála se po jasné porážce světová třináctka.

Soupeře zvládl Djokovič za hodinu hry.Foto Reuters


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud