26. října 2012 • 12:45

Trenéra drží za zadek! Serena se zamilovala a drtí soupeřky

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že láska hory přenáší? V případě Sereny Williamsové spíše přináší jeden úspěch za druhým. Američanka odhazuje své soupeřky z cesty se samozřejmostí hurikánu a dle všeho za to nemůže jen její vášeň pro tenis. Prsty v pohodě jednatřicetileté hráčky bude mít její nový kouč Patrick Mouratouglou.



Francouz totiž své svěřenkyni přináší pravděpodobně mnohem více než jen návyky na správnou techniku úderů. Současná světová trojka byla se svým koučem vyfocena na romantické procházce po Paříži.

Že se nejednalo jen o přátelský "pokec", jasně ukazuje vřelé objetí, případně ruka Sereny zastrčená v zadní kapse kalhot Patrika.

Sereně najmutí francouzského lodivoda pomohlo ve všech směrech. Mouratouglou se trápící se tenistky ujal po její šokující porážce v prvním kole French Open od Virginie Razzanové a od té doby si hraje americká šampionka vlastní soutěž.

Serena Williamsová dováděla na pláži
Serena Williamsová dováděla na pláži

Po Roland Garros následoval triumf ve Wimbledonu, vítězství na turnaji ve Stanfrordu, dvojnásobný triumf ve Wimbledonu - ve dvouhře i čtyřhře. Ve finále singlu navíc smetla Marii Šarapovovou, které dovolila jediný game.

A dál? V Cincinnati došla "jen" do čtvrtfinále, ale vše si vynahradila na domácím US Open, kde získala svůj patnáctý grandslamový titul.

Mladší ze sester Williamsových drtí své soupeřky i na probíhajícím Turnaji mistryň. Kerberová, Li Na a Azarenková uhrály na svojí rivalku dohromady jen 22 gamů!

Turnaj nejlepších osmi hráček planety nemá větší favoritku na vítězství. A její francouzský kouč na tom bude mít hodně velkou zásluhu. Ve všech směrech.

Serena promluvila k hostům v sáleFoto ČTK/AP

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud