Pavel Novotný
5. června 2014 • 04:56

Top 5 nejkrásnějších výměn historie French Open: Vyberte tu nej!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, ANKETA | Neskutečné výměny, doběhnuté míče, na které by se normální smrtelník jen díval. Technika a údery, jenž jsou alespoň na první pohled možné jen v počítačových hrách.



Fantastické výměny od těch nejlepších hráčů světa nejsou k vidění jen na probíhajícím French Open. Pravdou však je, že právě oranžová drť poskytuje ty nejlepší podmínky pro takové situace. Podívejte se na pět výměn, které směle mohou kandidovat na nejkrásnější v celé historii Roland Garros.

Zaujaly vás neskutečně rychlé nohy a šikovná ruka Andre Aggasiho v zápase třetího kola proti Woodruffovi z roku 1999? Nebo snad "nemožný" obhoz v plném sprintu a navíc mezi nohama v podání domácí Mary Piercové ve čtvrtfinálové bitvě proti Monice Selešové z roku 2000?

Či dáte přednost drtivému forhendu Fernanda Gonzaleze v čvrtfinálovém utkání z roku 2003 proti Ferrerovi? Pokud jste se stále nerozhodli, co takhle zázračný obranný úder domácího Michaela Llodry v osmifinálovém zápase v roce 2004 proti Timmu Henmanovi?

A co by to bylo za výběr, kdyby v něm chyběl Roger Federer a jeho bleskové nohy doplněné přesném obhozem v semifinálovém klání z roku 2006 proti Nalbandianovi.

Vybrali jste si svého favorita? Přidělte mi svůj hlas v anketě pod článkem.

VIDEO: Podívejte se na nej výměny historie Roland Garros


Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud