16. června 2018 • 16:11

Tým "Bucie" je zpět! Šafářová s Mattekovou se představí ve Wimbledonu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lucie Šafářová se ve Wimbledonu představí po více než roce ve čtyřhře s Bethanií Mattekovou-Sandsovou, s níž vyhrála pět grandslamů. Návrat populární dvojice "Bucie" po sérii zdravotních problémů oznámila česká tenistka na svém webu.



"Mám radost a těším se. Team Bucie je zpět," uvedla Šafářová v nahrávce. "S Bethanií jsme si sedly po Paříži a řekly jsme si, že bychom se chtěly k sobě vrátit. Ona po loňské zkušenosti nevěděla, jestli vůbec do Wimbledonu chce jet, ale nakonec řekla, že jo. Jsme domluvené na zbytek sezony," řekla Šafářová.

S americkou parťačkou naposledy společně hrály loni na French Open a antukový grandslam završily triumfem. Ve Wimbledonu si pak Matteková-Sandsová při dvouhře vážně poranila koleno, a když se nedávno vrátila na kurty, trápila zase Šafářovou viróza a pak bakteriální infekce. Problémy ji sužovaly tři měsíce.

Právě trofej z wimbledonské trávy je jediná, která v jejich společné grandslamové sbírce chybí. "Takže motivace je," podotkla Šafářová.

V Paříži dominovaly deblovému turnaji vedle loňska i v roce 2015, ve stejných sezonách ovládly Australian Open a před dvěma lety i US Open.Nejslavnější tenisový turnaj začne v All England Clubu 2. července.

Vstoupit do diskuse
0

Aktuální výsledky

Tenis
Články odjinud


Články odjinud