27. února 2010 • 15:38

Sáblíková: Tak na medaile, trenére!

Autor: Blesk
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martina Sáblíková a alkohol? To nejde dohromady. Zatímco trenér Petr Novák si na počest své svěřenkyně rád přihne ohnivé vody, sama rychlobruslařka nemá k alkoholu vůbec kladný vztah. A to ani ve chvílích největších oslav!



Blesk.czPo zisku zlata na pěti kilometrech si symbolicky ťukla pivem, »tvrdého« se dotkla pouze ve chvíli, když nalévala Novákovi.

510906:gsmall:true:trueJak probíhalo slavení druhého vancouverského triumfu Sáblíkové? „Koukala jsem na Petra a doktora, jak pijí,“ pochlubila se Martina. Že by si sama přihnula ze skleničky, to ne. „Nedala jsem si, protože bych to asi nepřežila,“ uvedla v souvislosti s obrovskou únavou. Přesto se zapití zřejmě nevyhne. „Musí si se mnou připít,“ nechal se slyšet Novák.

„Oslavovat budeme, ale nechám si to na později,“ připustila Sáblíková. To, že Martina není stoprocentní abstinentka, jak by se možná mohlo zdát, potvrzuje kouč Novák.

„Před »pětkou« jsem jí dal panáka na spaní, ale moc to nepomohlo,“ řekl a dodal i první zkušenost Sáblíkové s alkoholem: „To bylo ve Finsku – ještě byla juniorka. Na oslavu jsem jí objednal Baileys a nejdřív to moc vypít nechtěla. Nakonec to do sebe kopla a jak jí to chutnalo.“

Martině Sáblíkové pivo hodně pěnilo
Martině Sáblíkové pivo hodně pěnilo

Vstoupit do diskuse
7
Články odjinud


Články odjinud