16. září 2011 • 13:09

VIDEO: Začarovaná branka! Tyč, břevno a břevno za tři vteřiny

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Neskutečnou smůlu měli hráči Betisu Sevilla v utkání druhého kola španělské Primera Division. V zápase s Mallorkou se jim těsně před poločasem povedla krásná rychlá akce přes celé hřiště. Jen ta koncovka! Hostující brankář stoprocentně zaklel svojí branku, protože jinak není možné, aby útočník po nastřelené tyči ještě dvakrát trefil břevno prázné branky...



Těsně před poločasem utkání mezi Betisem Sevilla a hostující Mallorkou domácí sehráli ukázkový protiútok. Po rohu Mallorky se na dvě přihrávky dostali až k soupeřově svatyni.

Rychlý kontr byl zakončen střelou do tyče, míč se odrazil ke druhému útočníkovi Jorge Molinovi, před kterým zívala prázná brána. Ten těžký balón dokázal trefit o zem, ale co čert nechtěl, byla z toho opět orazítkovaná konstrukce - tentokrát břevno.

Míč se i do třetice odrazil před bránu, Molina byl u něj opět první, ale ani do třetice všeho dobrého nevsítil gól. Tentokrát balón zřejmě ve "spolupráci" s brankářem napálil nohou opět do břevna.

Smolař zápasu Jorge Molina byl touto situací tak šokován, že se ani nevztekal a jen zoufale zíral, co že se to před chvíli událo. Domácí hráči se nakonec gólu dočkali a hostujícího "šamana" v bráně, izraelského gólmana Dudu Aouateho, nakonec překonali a zvítězili 1:0.

VIDEO: Hostující gólman zaklel svou bránu. Tyč, a dvě břevna prázné branky!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud