24. září 2011 • 18:14

VIDEO: Gól a za 10 minut červená. Torres to zase nezvládl...

Autor: rou
TOP VIDEA
Šejba hattrickem vystřelil zlato. Věřím, že se to zase povede, říká mistr světa z roku 1985
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl to být konečně ten zápas, který potřebuje. Fernando Torres poslal Chelsea v zápase 6. kola Premier League proti nováčkovi ze Swansea ve 29. minutě do vedení, jenže hned o deset minut později se mu zatmělo před očima a po brutálním skluzu dostal červenou kartu. Nicméně Chelsea, za kterou chytal Petr Čech, nakonec vyhrála i v deseti 4:1.



Torres se prosadil přesně tak, jak to umí nejlépe: dostal přesný pas za obranu, sklepl si míč na zem a z otočky vypálil přesně k tyči. Sedm minut na to pak zvýšil už na 2:0 Ramires a všechno hrálo do karet Blues.

Jenže jen deset minut po své trefě předvedl Torres neuvěřitelný zkrat. U soupeřovy šestnáctky (!) se snažil získat míč, jeho skluz byl ovšem z kategorie těch kriminálních.

Do souboje s Markem Gowerem šel oběma nohama napřed a hostující záložník mohl být rád, že ho španělův skluz jen "líznul". Kdyby ho Torres trefil naplno, k čemuž nechybělo moc, mohl to být pro něho konec sezony.

Sudí neváhal a okamžitě zaslouženě vytáhl červenou kartu. Chelsea ale i tak vcelku pohodlně dokráčela k vítězství.

Podívejte se na Torresův brutální zákrok:

Nepochopitelný zázkrok Fernanda Torrese na Marka Gowese byl potrestán červenou kartou
Video se připravuje ...

Ve druhé půlli se trefil ještě jednou Ramires, čtyři minuty před koncem se sice Swansea snížilo na 1:3, ale v nastaveném čase přidal ještě jednu branku Drogba.

Celý zápas za domácí odchytal Petr Čech, který v týdnu utrpěl lehký otřes mozku po srážce s protihráčem, ale lékaři ho už pustili do branky.

Články odjinud


Články odjinud