13. prosince 2011 • 10:15

Drsný vtípek Clijstersové: Diváci vtrhli na kurt a líbali soupeřku

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Žádná tenisová exhibice se neobejde bez pořádného žertu nebo překvapivé situace. O jeden takový vtípek se postarala bývalá světová jednička Kim Clijstersová, kterou během výměny napadla pořádná šílenost. Rozeběhla se k empiru, vzala do ruky mikrofon a vyhlásila soutěž. "První muž, který políbí Yaninu Wickmayerovou, vyhraje auto!"



Tenisová exhibiční čtyřhra v Antverpách byla rázem svědkem neobvyklé výzvy. Rozhodčí i světová jednička Caroline Wozniacká byli šokování a jen nevěřícně kulili oči.

Během bouřlivé atmosféry, kterou Clijstersová způsobila svým výrokem, tři odvážlivci přeskočili reklamní bannery, vtrhli na kurt a začali se sápat a líbat vyděšenou Wickermayerovou.

Belgická hráčka byla jednoznačně v šoku a z nechtěného pánského obležení ji vysvobodila až zasahující ochranka, jež chtivé pány zpacifikovala...

VIDEO: Clijstersová vyhlašuje soutěž o auto a diváci líbají Wickmayerovou


Clijstersové se žertík opravdu povedl. Publikum i úhlavní aktérky se náramně bavily. Jen se neví, jestli bylo do smíchu i pánům, kteří líbali Belgičanku. Samozřemě, žádné auto nikdo nevyhrál...

Kim Clijstersová překvapivě vypadla s Nizozemkou Arantxou Rusovou
Kim Clijstersová překvapivě vypadla s Nizozemkou Arantxou Rusovou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud