1. února 2012 • 11:30

VIDEO: Parťák Cháry z obrany Seidenberg dal gól z půlky hřiště

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To byla pořádná šlupka! Ojedinělý kousek se povedl německému obránci ve službách Bostonu Bruins Dennisovi Seidenbergovi. Hráč, který nastupuje v obranné dvojici s kapitánem Zdenem Chárou, napřáhl ještě před červenou čárou a jeho projektil k překvapení všech skončil až v brance. Touto nevídanou pumelicí navíc rozhodl celé utkání.



Noční zápas mezi úřádujícími vítězi Stanley Cupu Bostonem Bruins a v dobré formě hrající Ottawou Senators rozhodla střela obránce Seidenberga.

Nic extra převratného a překvapujícího. Třicetiletý bek Bruins je základním stavebním kamenem obrany posledních šampionů NHL.

Jenže střela to opravdu nebyla běžná. Německý reprezentant napřáhl ještě na vlastní polovině ledové plochy a vypustil tvrdý projektil.

K překvapení všech, a hlavně hostujícího brankáře Senators Craiga Andersona, puk skončil v brance.

VIDEO: Seidenbergův gól z poloviny ledové plochy

Při opakovaných záběrech je jednoznačně vidět, že Seidenberg sice kotouč pěkně trefil a vypustil pořádnou jedovku, ale puk nebyl nikým tečován.

Anderson navíc viděl, takže tento gól jde jasně na vrub gólmana Ottawy. Mrzet ho tato skutečnost musí o to víc, že to byla rozhodující branka celého utkání, která zajistila domácím vítězství 4:3.

Tak já ti tu helmu teda podržím. Chris Neil v bitce se Shawnem Thorntonem.
Tak já ti tu helmu teda podržím. Chris Neil v bitce se Shawnem Thorntonem.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud