Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Sexy partnerky Messiho a Suáreze si jedou svoje: Vydělávají jako fotbalové hvězdy!

Autor: ps

Už toho bylo dost, dokážeme se o sebe postarat samy! Tak manželky Lionela Messiho (29) a Luise Suáreze (30) – Antonella se Sofií – bouchly do stolu a otevřely si vlastní butik. Během slavnostního prvního dne se nestačily divit, tržba trhala rekordy!

Měly sen, začaly o něm přemýšlet a nakonec se pustily do práce. Krásné polovičky fotbalových hvězd Barcelony našly náplň, kterou si budou krátit chvíle, kdy jejich »kopačky« nebudou doma.

Messiho Antonella Roccuzzo a Suárezova Sofía Balbi se staly majitelkami obchodu značky Sarkany, která proráží trhy po celém světě. Navíc je argentinská, odkud Messi se svojí snoubenkou pocházejí!

Slavnostní otevření mělo asi takovou atmosféru, jako když katalánské ikony vstupují na trávník stadionu Nou Camp. Aplaus, záblesky fotoaparátů a téměř všichni hráči na place. Vskutku noblesní!

Ptáte se, kdo byl mezi přítomnými? Neymar, Sergio Busquets, Javier Mascherano, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Marc-André ter Stegen, Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez, Lucas Digne. Za bývalými parťáky dokonce z Londýna dorazil i Cesc Fabregas. Všichni samozřejmě se svými milovanými polovičkami.

Jediný, kdo nepatřil do fotbalové komunity, byl vnuk zakladatele zmíněného brandu Ricky Sarkany. A nestačil se divit! Pohádkově placení fotbalisté nechali v butiku balík. Kolik? S přesnou cifrou nikdo nepřišel, ale částka rozhodně překročila desetitisíce eur…

Konečně jsme byznysmanky! Messiho Antonella a Suárezova Sofia otevřely butik.
Konečně jsme byznysmanky! Messiho Antonella a Suárezova Sofia otevřely butik.