Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tenistky Martincová a Plíšková si dělají legraci z Kopřivové. Takhle parodují Jágrovu lásku

Autor: pv

Pořádně si ji vychutnávají. Tenistky Kristýna Plíšková a Tereza Martincová si utahují z partnerky hokejisty Jaromíra Jágra modelky Veroniky Kopřivové. Na videích na svých sociálních sítích vtipně parodují Kopřivovou a její časté rozmlouvání s fanoušky o tom, jak je unavená z práce kvůli svému internetovému obchodu s oblečením.

V minulosti se do Kopřivové navážely partnerky jiných sportovců jako Diana Kobzanová od hokejisty a nového Jágrova spoluhráče v Calgary Michaela Frolíka nebo například manželka cyklisty Romana Kreuzigera Michaela.

„Slečna Kopřivová je bezesporu krásná a sebevědomá žena. Ale obdivovat někoho, že pracuje 5 až 10 hodin denně a bere to jako velkou dřinu? Krom toho ta práce je opravdu moc »namáhavá« – internetový obchod s věcmi, které si běžně koupíte i na originálních stránkách za lepší cenu,“ psala letos na jaře Kreuzigerová .

Nyní se dostala Kopřivová na mušku třem českým tenistkám. První útok odstartovala Tereza Martincová. „Čau holky, chtěla bych se vám omluvit, že sem teď nedávám tolik příspěvků, ale mám toho moc. Ty tepláky, trička, mikiny… to není jen tak to objednávat. Spala jsem asi jen 20 minut,“ říká na videu Martincová a všem je hned jasné, že si utahuje z partnerky Jágra.

Veronika Kopřivová se stala terčem vtipů i ze strany Terezy Martincové
Video se připravuje ...

Vzápětí následovalo další video a tentokrát od Kristýny Plíškové . „Čau holky, jsem vyřízená. Šla jsem spát v pět a v sedm ráno už jsem dělala další objednávky. Mám novou mikinu z eshopu. Ta je od Dominika (přítel Plíškové hokejista Volek - pozn. red.) ze Sparty,“ vtipkuje Plíšková a dává jí hodně práce, aby u toho nevyprskla smíchy. Na dalším příspěvku pak píše – Na koho to asi byla parodie?

Natočí pokračování i další z party Andrea Hlaváčková, která byla u všech videí označená?

Tenistka Martincová odstartovala parodii na Kopřivovou
Tenistka Martincová odstartovala parodii na Kopřivovou